ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκίνησε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής σε πολεμικό κλίμα – Η εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας

Ξεκίνησε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς την παρουσία του «έκπτωτου» προέδρου Κασσελάκη, με τις αντιμαχόμενες παρατάξεις να απλώνουν την στρατηγική τους τόσο σε επίπεδο υποψηφιοτήτων, όσο και για την πορεία προς το συνέδριο.

*Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Οι “87” κατηγορούν τώρα τον Κασσελάκη ότι έκανε άσκοπες κινήσεις και αύξησε τα έξοδα του κόμματος – Μέχρι το Σάββατο η υποψηφιότητα του έκπτωτου προέδρου

Το χρονοδιάγραμμα που πρότεινε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Το χρονοδιάγραμμα για την εκλογή νέου προέδρου πρότεινε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με αυτό, στις 19-20 Οκτωβρίου θα γίνει η εκλογή συνέδρων για το έκτακτο Συνέδριο που θα διεξαχθεί στο διάστημα από την 1η μέχρι τις 3 Νοεμβρίου.

Η εκλογή αρχηγού θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου και ο δεύτερος γύρος αναμένεται να γίνει την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου.

Οι υπογραφές για τις υποψηφιότητες πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 24 Οκτώβρη. Κάθε υποψήφιος θα πρέπει να έχει συγκεντρώσει υπογραφές από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ μπορούν να υπογράψουν για πάνω από έναν υποψηφίους.

Σημειώνεται ότι η Κεντρική Επιτροπή θα συνεδριάσει εκ νέου στις 5 Οκτωβρίου με αντικείμενο τα προσυνεδριακά κείμενα.

Η διαδικασία του προσυνεδριακού διαλόγου στις οργανώσεις θα ξεκινήσει στις 6 Οκτωβρίου.

Η προθεσμία εντός της οποίας πρέπει κάποιος- α να έχει γίνει μέλος για να έχει δικαίωμα ψήφου στις προσυνεδριακές διαδικασίες και το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι για την ανάδειξη αντιπροσώπων και την εκλογή ΚΕ είναι 18/102024.

suriza_protaseis_politikis_grammateias

suriza_politiki_grammateia


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4bri6gk1x3t)

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ