Αυλωνίτης στα Παραπολιτικά 90,1: Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε όλοι μαζί – Είναι ντροπή όλων μας που καταντήσαμε τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την κατάσταση

«Είναι ντροπή όλων μας που καταντήσαμε τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ σε αυτή την κατάσταση! Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε όλοι μαζί», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί», με τους δημοσιογράφους Βασίλη Σκουρή και Σωτήρη Ξενάκη.

*Διαβάστε ακόμα: Γεροβασίλη: Δε θα είμαι υποψήφια – Να κάνουμε τα πάντα για να μην κερδίσει ο Κασσελάκης

«Είμαι θεσμικός και πηγαίνω πάντοτε με τον πρόεδρο του κόμματός μου, και ειδικά όταν έχω καταλήξει στο συμπέρασμά ότι όλη η διαδικασία μέχρι τώρα για να αρθεί η εμπιστοσύνη του κόμματος προς αυτόν, δεν ήταν καθόλου νομικά σωστή και ειδικά καταστατικά», είπε αρχικά ο κ. Αυλωνίτης.

«Από σήμερα και μέχρι όποτε κρίνει ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης θα υποβάλει την υποψηφιότητά του με επίσημο τρόπο», σημείωσε.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε όλοι μαζί»

Ερωτηθείς γιατί δεν δημοσιοποιεί το πόθεν έσχες του ο κ. Κασσελάκη, απάντησε: «Όλα τα στοιχεία που αφορούν το πρόσωπο του κ. Κασσελάκη είναι καταγεγραμμένα ήδη στη δήλωση που έχει δημοσιοποιήσει και το κείμενο που πρέπει να απαντήσει, που έχει σειρά από άλλα στοιχεία δηλαδή φορολογικά στοιχεία, θα τα συμπληρώσει στη σχετική έντυπη δήλωση. Όλα είναι δημοσιευμένα, απλώς πρέπει να καταγραφούν σε διάφορα σημεία της σχετικής δήλωσης».

Τέλος, στην ερώτηση αν θα καταφέρουν να συμπορευτούν όλοι μαζί μετά την εκλογική μάχη, απάντησε: «Είναι ντροπή όλων μας που καταντήσαμε τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ σε αυτή την κατάσταση. Πάντοτε προσπαθώ να στηρίξω την υπόθεση ενότητα, συλλογικότητα, συντροφικότητα. Βλέπω πράγματα και αναρωτιέμαι είναι δυνατόν αυτοί που ήταν υπουργοί, υφυπουργοί να καταντήσουν τις προσωπικότητές τους έτσι; Να κουτσομπολεύουν, αν φώναξε την τάδε μέρα στο εκτελεστικό γραφείο ο Κασσελάκης όντας έχω ακούσει μύρια όσα από τους ίδιους! Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε όλοι μαζί, όσοι όμως είναι θεσμικοί και θεωρήσουν ότι ο λαός έχει τη δύναμη αν έχουν την ελάχιστη δημοκρατικότητα μέσα τους θα πρέπει να παραμείνουν στο κόμμα τους. Αν θεωρούν, όμως, ότι η υπόθεση του κόμματος είναι προσωπική υπόθεση, καλό είναι να φύγουνε».

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ