“Βολές” ΣΥΡΙΖΑ σε Πέτρο Παππά για τις “προγραφές” – Ανοιχτό να κληθεί σε απολογία

Ανακοίνωση που μοιάζει με απάντηση σε όσα είπε ο Πέτρος Παππάς περί προγραφών, στοχεύοντας ευθέως τους εσωκομματικούς αντιπάλους του Στέφανου Κασσελάκη, εξέδωσε πριν από λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Με την ανακοίνωση αυτή προφανώς ανοίγει ο δρόμος για τον επικεφαλής της Κ.Ο. Νίκο Παππά να καλέσει βουλευττές που κάνουν εμπρηστικές δηλώσεις σε απολογία.

Στην ανακοίνωση, επισημαίνεται πως ο διχαστικός λόγος δεν είναι υπό οποιαδήποτε συνθήκη αποδεκτός», λέγοντας πως «τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οφείλουν να υπηρετούν και να ενισχύουν τον κοινό, συνομολογημένο στόχο, όπως αυτός περιγράφεται στις συλλογικές μας αποφάσεις».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο διχαστικός λόγος και ο λόγος περί προγραφών δεν συνάδουν με τις καταστατικές μας αρχές και την ευθύνη των στελεχών του κόμματος, πόσο μάλλον των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ως εκ τούτου ο λόγος αυτός δεν είναι υπό οποιαδήποτε συνθήκη αποδεκτός.

Τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τον πλούτο των ιδεών και των απόψεών τους, και στις δημόσιες παρεμβάσεις τους, οφείλουν να υπηρετούν και να ενισχύουν τον κοινό, συνομολογημένο στόχο, όπως αυτός περιγράφεται στις συλλογικές μας αποφάσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία φιλοδοξεί και αγωνίζεται να ηγηθεί μιας μεγάλης προοδευτικής εκλογικής συνεργασίας, υπηρετώντας τα συμφέροντα της κοινωνίας.

Αυτή είναι η συλλογική μας απόφαση, αυτή οφείλουμε να υπηρετούμε όλοι και όλες».

Πέτρος Παππάς: «Κασσελάκης και Γεροβασίλη δεν μπορούν να συνυπάρξουν – Κάνει δημόσιες προγραφές»

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Πέτρος Παππάς σχολίασε το κάλεσμα της Όλγας Γεροβασίλη «να κάνουμε τα πάντα για να μην κερδίσει ο Στέφανος Κασσελάκης», επισημαίνοντας πως κάνει «δημόσιες προγραφές».

«Εγώ δεν θα διαφωνήσω ότι κάποια στελέχη δεν μπορούν να υπηρετήσουν το πολιτικό σχέδιο το οποίο έχει ο κύριος Κασσελάκης, το οποίο είναι εντολή της πλειοψηφίας του κόσμου. Δηλαδή η ριζική ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ και η δημιουργία μιας άλλης παράταξης. Ούτε νομίζω ότι μπορεί να συνυπάρξει ο Στέφανος Κασσελάκης με την Όλγα Γεροβασίλη, η οποία κάνει δημόσιες προγραφές και λέει ότι θα καταβάλει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων της για να μην έχει ο Στέφανος Κασσελάκης άλλη ευκαιρία στη χώρα. Πού ακούστηκε αυτό το πράγμα; Μπορεί να εκστομίζεται αυτό το πράγμα από μια εκλεγμένη αντιπρόσωπο του ελληνικού λαού;», είπε συγκεκριμένα.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4de4rp4tpm1)

Τέλος, ο Πέτρος Παππάς πρόσθεσε ότι «όσοι δεν μπορούν να υπηρετήσουν το σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη δεν έχουν λόγο να είναι στο κόμμα» και κατέληξε πως νομίζει πως ο Σ. Κασσελάκης θα εκλεγεί πανηγυρικά στην εσωκομματική διαδικασία.

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ