Κώστας Ζαχαριάδης: Η δήλωση Γεροβασίλη ότι δεν θα είναι υποψήφια αποδεικνύει ότι δεν έδωσε αγώνα καρέκλας όπως έλεγαν κάποιοι

Στο πλευρό της Όλγας Γεροβασίλη, μετά την ανακοίνωσή της ότι δεν θα είναι υποψήφια πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ, τάχθηκε με δήλωσή του ο Κώστας Ζαχαριάδης.

*Διαβάστε ακόμα: Παππάς: O Κασσελάκης δεν μπορεί να συνυπάρξει με τη Γεροβασίλη, η οποία κάνει δημόσιες προγραφές

«Οι σημερινές δηλώσεις της Όλγας Γεροβασίλη ότι δεν θα είναι υποψήφια για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία αποδεικνύουν ότι έδωσε εδώ και καιρό έναν αγώνα αρχών και αξιών και όχι καρέκλας ή εσωκομματικής εξουσίας όπως έλεγαν κάποιοι», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Χ ο κ. Ζαχαριάδης.

«Μπήκε μπροστά στην πιο κρίσιμη στιγμή, χτυπήθηκε και συκοφαντήθηκε», πρόσθεσε.

«Είμαστε και θα παραμείνουμε όλοι μαζί στην πρώτη γραμμή για την ανασυγκρότηση του κόμματός μας και του χώρου μας», κατέληξε.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Όλγας Γεροβασίλη

Οι σημερινές δηλώσεις της @olgagerovasili ότι δεν θα είναι υποψήφια για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία αποδεικνύουν ότι έδωσε εδώ και καιρό έναν αγώνα αρχών και αξιών και όχι καρέκλας ή εσωκομματικής εξουσίας όπως έλεγαν κάποιοι. Μπήκε μπροστά στην πιο κρίσιμη στιγμή, χτυπήθηκε και συκοφαντήθηκε.

Είμαστε και θα παραμείνουμε όλοι μαζί στην πρώτη γραμμή για την ανασυγκρότηση του κόμματός μας και του χώρου μας.

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ