Ανδρουλάκης: Η ενότητα είναι στη βάση της παράταξης και όχι για να μοιράζουμε εξουσία στον κάθε υποψήφιο

«Με τις αρχές, τις αξίες και το πρόγραμμά μας θα πείσουμε τους πολίτες ότι ήρθε η ώρα μιας ισχυρής πολιτικής αλλαγής» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας σε φίλους και στελέχη στη Λαμπρινή.

Ο κ. Ανδρουλάκης θύμισε τις περιπτώσεις διεκδικητών της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ σε παλαιότερες εσωκομματικές διαδικασίες, που μετά την ήττα τους είτε το εγκατέλειψαν είτε ίδρυσαν άλλα κόμματα. Επανέλαβε εμφατικά, δε, ότι αναμένει στην αυριανή τηλεμαχία να απαντήσουν οι συνυποψήφιοί του στην ηθική δέσμευση που έχει ζητήσει δημόσια.

6317276

6317273

Νίκος Ανδρουλάκης: “Τετραπλασιάσαμε τα ποσοστά μας στις ηλικίες 18-24 ετών”

«Αν νομίζουν κάποιοι ότι το ΠΑΣΟΚ είναι για να αγοράζεις μετοχικό κεφάλαιο για την επόμενη μέρα, κάνουν λάθος. Η ενότητα είναι στη βάση της παράταξης και όχι για να μοιράζουμε εξουσία στον κάθε υποψήφιο. Οι εκλογές κρίνουν ποιος είναι πρόεδρος και την επόμενη μέρα όλοι στα εθνικά ψηφοδέλτια. Γιατί όποιον ρόλο και αν έχεις σήμερα, αν φιλοδοξείς να ηγηθείς της Δημοκρατικής Παράταξης, σίγουρα φιλοδοξείς, αν δεν τα καταφέρεις, τουλάχιστον να είσαι βουλευτής της» ανέφερε.

Κάνοντας τον πολιτικό απολογισμό των τελευταίων δυόμισι χρόνων, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε: «Επιτυχία μας δεν είναι μόνο ότι έγινε πράσινη η μισή Κρήτη, ότι μετά από 12 χρόνια είμαστε 1ο κόμμα στους κεντρώους ψηφοφόρους και 2ο κόμμα σε όλη την περιφέρεια εκτός Λεκανοπεδίου, αλλά ότι σήμερα έχουμε ισόρροπα ποσοστά σε όλες τις γενιές. Τετραπλασιάσαμε τα ποσοστά μας στις ηλικίες 18-24 ετών».

Σχετικά με τη συζήτηση περί κεντροαριστεράς, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σχολίασε: «Θέλουμε τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη. Θα γίνει, όμως, με προσωπικότητες που μετεωρίζονται ανάμεσα στα κόμματα χωρίς αρχές με μοναδικό σκοπό πώς θα καθίσουν σε υπουργική καρέκλα; Η μεγάλη κεντροαριστερά θα γίνει όπως τη δεκαετία του 1970, αγκαλιάζοντας τις αγωνίες και τις ελπίδες του προοδευτικού κόσμου της χώρας. Το κόμμα είναι ανοιχτό για όλους τους ψηφοφόρους από την κεντροαριστερά και από το κέντρο, που θέλουν να συνεισφέρουν».

6317270

6317271

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ