Ανακοίνωση Ρ. Κράτσα για τον δρόμο Τρία Γεφύρια- Μωραΐτικα

Για “απραξία” κατηγορεί την Περιφερειακή Αρχή η πρώην Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα, όσον αφορά το έργο Τρία Γεφύρια- Μωραΐτικα. Η κυρία Κράτσα αναρωτιέται, για ποιο λόγο επί δέκα μήνες της Περιφερειακής Αρχής δεν δημοπρατεί το έργο

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της, «η αναβάθμιση και ασφάλεια του δρόμου αυτού είναι κεφαλαιώδης για τους κατοίκους και τις οικονομικές δραστηριότητες της νότιας Κέρκυρας, αλλά και την τουριστική ταυτότητα και επάρκεια ολόκληρου του νησιού.Unmute

Remaining Time -0:00Fullscreen

Η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή παρέδωσε πλήρη φάκελο μελετών, τεύχη δημοπράτησης και χρηματοδότηση ενταγμένη στο ΕΣΠΑ Ιονίων Νήσων 20214- 2020 ύψους 5.200.000 Ε (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α).

Το έργο αφορά σε ασφαλτόστρωση 12 χιλιομέτρων μαζί με τα συνοδά τεχνικά έργα (κράσπεδα, αντιπλημμυρικά, πεζοδρόμια, απορροές ομβρίων κ.λ.π.).

Επιπλέον έχουν αποκατασταθεί οι σοβαρές ζημιές στον δρόμο που προκάλεσε ο Μπάλος στα σημεία Πέραμα, Τσάκι Μπενιτσών και μικρότερες σε άλλα σημεία για να μπορέσει απρόσκοπτα να ξεκινήσει η αναβάθμιση στον εν λόγω δρόμο».

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ