Βασίλης Γιόγιακας (ΝΔ): “Δεν υπάρχει εσωκομματική αντιπολίτευση, στηρίζουμε την κυβέρνηση”

«Δεν υπάρχει εσωκομματική αντιπολίτευση, στηρίζουμε την κυβέρνηση» ξεκαθαρίζει με δηλώσεις του ο Βασίλης Γιόγιακας, βουλευτής της ΝΔ, που αποτελεί έναν από τους «11» βουλευτές της κυβέρνησης που κατέθεσαν ερώτηση προς τον Κωστή Χατζηδάκη για τα κόκκινα δάνεια. Μάλιστα, την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση της υπουργού Εργασίας Νίκης Κεραμέως με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή.

Προσερχόμενη στην αίθουσα, η Νίκη Κεραμέως δήλωσε:

«Όχι (δεν γίνεται για εκτόνωση). Συναντήσεις κάνουμε πάντα με βουλευτές. Πολύ γόνιμες οι συζητήσεις, εγώ πάντα τις επιδίωκα. Ακούμε τη βάση, μας μεταφέρουν τα ερεθίσματα των πολιτών. Εγώ, προσωπικά, συναντιέμαι διαρκώς με βουλευτές και πολλές προτάσεις έρχονται από βουλευτές».

Γιόγιακας: Στηρίζουμε την κυβέρνηση

Ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Γιόγιακας, ένας από τους 11 που κατέθεσαν ερώτηση προς τον Κωστή Χατζηδάκη για τα κόκκινα δάνεια, σχολίασε για τη συνάντηση:

 «Η ερώτηση (των 11) πιθανόν να έπαιξε ρόλο, αλλά είναι μια τακτική συνάντηση για να ενημερωνόμαστε. Έχουμε υποχρέωση να ασκούμε κοινοβουλευτικό έλεγχο, όχι μόνο με τους συγκεκριμένους συναδέλφους, αλλά και με άλλους. Δεν υπάρχει εσωκομματική αντιπολίτευση. Στηρίζουμε τη κυβέρνησή μας και τον πρόεδρό μας».

 

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ