Εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Οι διαρροές που έκαναν έξαλλο τον Γιώργο Καμίνη – Ποια στάση κρατά ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων

Στην πρεμούρα και το άγχος των επιτελείων των υποψηφίων για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ γίνονται και… αστοχίες που μπορεί να δημιουργήσουν μεγάλες παρεξηγήσεις. Όπως για παράδειγμα συνέβη με κάποιες ιστοσελίδες που δημοσίευσαν πως ο Γιώργος Καμίνης στηρίζει την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Τι συνέβη; Μέσα στην φούρια τους να στηρίξουν τον υποψήφιο της αρεσκείας τους ανέσυραν δηλώσεις που είχε κάνει ο κ. Καμίνης υπέρ του κ. Δούκα όταν ο τελευταίος ήταν υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας, δηλαδή πριν από ένα χρόνο.

Μετά από αυστηρές παρεμβάσεις και συστάσεις που έγιναν από το περιβάλλον Καμίνη οι σχετικές αναρτήσεις κατέβηκαν, διότι στην αντίθετη περίπτωση θα υπήρξε ηχηρή διάψευση. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας και πρώην βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στηρίζει διακριτικά την υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ