Κοτζιάς για Κασσελάκη: Τον στηρίζουν οι “νεοχουλιγκάνοι”, οι “νεοδεξιοί” και οι “νεογραφειοκράτες”

Την εκτίμηση ότι υπάρχουν τρία στηρίγματα για τον Στέφανο Κασσελάκη εξέφρασε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, κάνοντας λόγο για «νεοχουλιγκάνους», «νεοδεξιούς» και «νεογραφειοκράτες».

*Διαβάστε ακόμα: Μωραΐτης για Σπίρτζη: ”Ιδιαίτερο είδος ανθρώπων οι σημιτάνθρωποι, είδος αδίστακτο”

Μιλώντας στο Action24 και εξηγώντας τι εννοεί με τον κάθε όρο, ο κ. Κοτζιάς είπε για τους «νεοχουλιγκάνους» ότι «έχει έναν χουλιγκανισμό (σ.σ. ο Στέφανος Κασσελάκης) που δεν παίζεται, διάβασα tweet με σεξουαλικά υπονοούμενα, αυτό το έφτιαξε είναι δικό του. Το δεύτερο είναι οι «νεοδεξιοί» που άρχιζε να τους μαζεύει ο Τσίπρας, του έκανε μερικούς μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και μας κουνάν το δάχτυλο και μας λένε τι είναι η αριστερά. Καταλαβαίνω γιατί είναι με τον Κασσελάκη ο Αντώναρος, αλλά να μου κουνάει το δάχτυλο; Τρίτο είναι οι «νεογραφειοκράτες»: Τα παλαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που στήριζαν τον Κασσελάκη πριν την Κεντρική Επιτροπή είναι στελέχη που σε ένα ευρύτερο σχήμα δεν θα μπορούσαν να έχουν θέση».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4dy039klyih)

Νίκος Κοτζιάς: Δεν είναι αριστερός ο Κασσελάκης

«Δεν είναι αριστερός ο Κασσελάκης», είπε ο κ. Κοτζιάς και συμπλήρωσε ότι «δικαίωμά του είναι να βρίσκεται στην πολιτική ή να έχει δικό του κόμμα».

«Με ενοχλεί όταν η πλευρά Κασσελάκη βάλλει συνεχώς κατά της κυβέρνησης Τσίπρα που ήταν η μόνη εναλλακτική εδώ και πολλά χρόνια», πρόσθεσε ο κ. Κοτζιάς, λέγοντας για τον πρώην πρωθυπουργό ότι ακόμη «είναι ένα πρόσωπο, ένα κεφάλαιο για το μέλλον, όχι για το τώρα».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4dxvbl630nd)


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4dxy4dl4ezd)

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ