Κωνσταντινόπουλος στα Παραπολιτικά 90,1: ”Δεν είναι δυνατόν η ΝΔ να χτυπά χυδαία τον Χάρη Δούκα και το ΠΑΣΟΚ να μην βγάζει μία ανακοίνωση υποστήριξής του”

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μίλησε το πρωί της Τρίτης (24/9) στα Παραπολιτικά 90,1, στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και μεταξύ άλλων είπε: «Δεν είναι δυνατόν η ΝΔ να χτυπά χυδαία τον δήμαρχο, Χάρη Δούκα και το ΠΑΣΟΚ να μην βγάζει μία ανακοίνωση υποστήριξής του».

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συνέχισε λέγοντας ότι: «Κάποιοι υποστηρικτές του Νίκου Ανδρουλάκη υιοθετούν με μεγαλύτερη ένταση από τη Νέα Δημοκρατία τις κατηγορίες κατά του Χάρη Δούκα», ενώ τόνισε ότι: «το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ούτε του Ανδρουλάκη, ούτε του Δούκα, ούτε κανενός. Όταν δέχεται επιθέσεις από τη Νέα Δημοκραρία, πρέπει να απαντά».

Σε ερώτηση που δέχτηκε για πιθανότητες συνεργασίας β’ γύρου, ο κ. Κωντσταντινόπουλος είπε ότι: «οι ψηφοφόροι δεν είναι πρόβατα, για να πάνε, όπου τους πούνε οι υποψήφιοι». Και συνέχισε: «εγώ θυμάμαι ότι όσοι ήταν υποψήφιοι απέναντι στον Ανδρουλάκη, θεωρούν ότι είναι καλύτεροι από αυτόν. Τότε γιατί κατεβαίνουν υποψήφιοι; Εκτός αν υπάρχει θέμα διαπραγμάτευσης τους μαζί του..».

Τέλος, αναφορικά με το αποψινό debate των έξι διεκδικητών της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ σχολίασε απλά: «στο προηγούμενο τις εντυπώσεις κέρδισε ο Καστανίδης και ο Χρηστίδης, αλλά πρόεδρος βγήκε ο Ανδρουλάκης, που θεωρώθηκε ότι είχε την πιο κακή παρουσία στο debate».

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ