ΠΑΣΟΚ: “Καρφιά” Γιαννακοπούλου σε Διαμαντοπούλου – “Κάποιοι ήδη μοιράζουν θέσεις και αξιώματα… Ας σοβαρευτούν”

Μετά τον Παύλο Γερουλάνο, απάντησε στα όσα είπε η Άννα Διαμαντοπούλου στην εκπομπή Live News του Mega και η έτερη υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου.

Μάλιστα, σχολίασε με δεικτικό τρόπο, την τοποθέτηση της Άννας Διαμαντοπούλου, ότι “αν εγώ κερδίσω, γιατί να μην είμαι εγώ πρόεδρος και ο κ. Γερουλάνος να μην είναι επικεφαλής της ΚΟ; Υπάρχει μια δυνατότητα συνεργασίας”. Τόνισε χαρακτηριστικά πως “κάποιοι δεν μπορούν να συγκρατηθούν και έχουν ήδη αρχίσει να μοιράζουν θέσεις και αξιώματα“.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4drgb8nfpfl)

ΠΑΣΟΚ: “Καρφιά” Γιαννακοπούλου σε Διαμαντοπούλου

Η ανάρτηση της κας. Γιαννακοπούλου έχει ως εξής: “Κάποιοι φαίνεται ότι δεν μπορούν να συγκρατηθούν και έχουν ήδη αρχίσει να μοιράζουν θέσεις και αξιώματα! Αυτή δεν είναι μια εικόνα από το μέλλον, αλλά μάλλον απ´το χειρότερο παρελθόν. Ας σοβαρευτούν”.

Λίγο νωρίτερα, ο Παύλος Γερουλάνος απάντησε από την πλευρά του, “όσοι μείναμε πιστοί στο ΠΑΣΟΚ δεν το κάναμε για να διαπραγματευτούμε καρέκλες”.

Αναλυτικά… “Αγαπητή ‘Αννα, όσοι μείναμε πιστοί στο ΠΑΣΟΚ δεν το κάναμε για να διαπραγματευτούμε καρέκλες. Το κάναμε επειδή πιστεύουμε σε αξίες. Επίσης, όσοι μείναμε στο ΠΑΣΟΚ, μάθαμε να παραδεχόμαστε λάθη μας και να τα διορθώνουμε. Να μαθαίνουμε από νέες εμπειρίες. Η εμπειρία της προηγούμενης εκλογής αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, που δεν ήταν βουλευτής, μας κόστισε.

Το ίδιο και στον ΣΥΡΙΖΑ. Η εκλογή προέδρου που δεν είναι στη Βουλή αποτελεί συνταγή ήττας. Θέλεις να τριτώσει; Εγώ όχι. Θέλω να νικήσουμε, θέλω να νικήσει το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές. Κι αυτό προϋποθέτει νέο Πρόεδρο, με σχέδιο που πείθει, με δυνατότητα να διασφαλίσει την ενότητα και παρόντα σε κάθε μάχη, και στην κοινωνία και στη Βουλή. Αυτό υπηρετεί η υποψηφιότητά μου”, ανέφερε στην ανάρτησή του.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ