Ρήγας: “Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να παραμείνει ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση” – Δέσμευση για την επόμενη μέρα των εσωκομματικών εκλογών

«Θεωρώ τον εαυτό μου, ως στρατιώτη του κόμματος. Απαραίτητο είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνει ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση», υπογράμμισε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παναγιώτης Ρήγας.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Ρήγας, τόνισε ότι το κόμμα πρέπει να παραμείνει στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ζητώντας παράλληλα από άπαντες να δεσμευθούν ότι την επόμενη μέρα των νέων εσωκομματικών εκλογών, «θα είμαστε όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ», μιλώντας σήμερα (24/09) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Μέσα σε όλη αυτήν την ιστορία, έχουν χαθεί πολλές πολιτικές προτάσεις. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πάρει στροφή σε κάτι άλλο, μακριά από το πλαίσιο που συνομολογήσαμε όλοι μέχρι σήμερα, δεν θα ήμουν εδώ», προσέθεσε.

«Μάχη» για την ανασύνταξη του ΣΥΡΙΖΑ

«Αν κατέβουν οι τόνοι, θα μπορέσουμε να δώσουμε τη “μάχη” για την ανασύνταξη του ΣΥΡΙΖΑ. Αποτελεί στρατηγικό λάθος να ρευστοποιηθούν τα κόμματα του προοδευτικού τόξου, αυτό επιχειρούν συγκεκριμένα κέντρα.

Κάνω έκκληση σε όλους να δουν τα πράγματα με άλλο πνεύμα και περισσότερη ηρεμία. Ο Στέφανος Κασσελάκης θα έπρεπε να έχει οδηγήσει εκείνος σε εκλογές. Ποτέ και για κανέναν Πρόεδρο εξέφρασα στήριξη. Δεν είμαι οπαδός των προσώπων, αλλά των πολιτικών. Η ιστορία και η πολιτική διαδρομή θα αποδείξει αν ο Κασσελάκης είναι ικανός να ηγηθεί. Ο Αλέξης Τσίπρας απέδειξε με την πολιτική του πορεία ότι είχε τη δυνατότητα να πράξει πράγματα», επεσήμανε επιπλέον ο κ. Ρήγας.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ