Ραγκούσης: Τραγικό να ζητούν από τον Κασσελάκη το πόθεν έσχες και αυτός να δείχνει τις κάλτσες του

«Τραγική» χαρακτήρισε ο Γιάννης Ραγκούσης όσα έκανε στη Θεσσαλονίκη με αυτό που παρουσίασε ως πόθεν έσχες του ο Στέφανος Κασσελάκης, συμπληρώνοντας ότι ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «θα δώσει στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες που κατέθεσε στη Βουλή».

Διαβάστε ακόμα: Ο Κασσελάκης “παρών”, το “Πόθεν Έσχες”… απών, το σίριαλ Τζάκρη – Ραγκούση και η συγκυρία της ”ηρωικής εξόδου” Σαλμά

«Αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη ήταν τραγική στιγμή για οποιοδήποτε κόμμα. Να σε πιέζουν όλα τα κόμματα σε προεκλογική περίοδο και εσύ να δείχνεις τις κάλτσες σου και όχι την περιουσιακή σου κατάσταση. Εμάς εκεί τελειώνει ο ρόλος και το καθήκον μας. Δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να υποκαταστήσουμε τους κρατικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς. Τουλάχιστον θα μας έχουν αναγνωρίσει ότι επιβάλαμε στον Κασσελάκη να πράξει το αυτονόητο απέναντι στους πολίτες» συμπλήρωσε ο Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στο AtticaTV.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4e07hnjn07t)

Γιάννης Ραγκούσης: ”Αυτά είναι απολύτως ανησυχητικά φαινόμενα και δεν έχουν σχέση με την διαφάνεια”

Στο πλαίσιο αυτό έκανε λόγο για «απίθανο σκηνικό να βλέπουμε πισίνα και να ακούμε τον κ. Κασσελάκη και τους υποστηρικτές του να λένε ότι είναι σηπτική δεξαμενή και βόθρος».

«Αυτά είναι απολύτως ανησυχητικά φαινόμενα και δεν έχουν σχέση με την διαφάνεια, δεν έχουν σχέση με αριστερό κόμμα που θέλει να υπηρετήσει τη διαφάνεια» πρόσθεσε ο κ. Ραγκούσης και κατέληξε:

«Να είναι σαφές στην κοινή γνώμη ότι αν ο κ. Κασσελάκης θέλει να συνεχίζει να κινείται ρίχνοντας μαύρο στο πόθεν έσχες του, να ξέρει ότι κάποιοι προσπαθήσαμε να υποχρεωθεί να το αφαιρέσει και να το δώσει στη δημοσιότητα. Πιστεύω ότι δεν θα αντέξει να μην το κάνει, γιατί το πολιτικό κόστος θα είναι μεγάλο».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4e0afv9mmfl)

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ