Ακρίτα για ντιμπέιτ ΠΑΣΟΚ: Μεγάλες χαμένες οι δύο κυρίες, κερδισμένος ο Γερουλάνος – Χρήσιμο να γίνει και στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε αποτίμηση του ντιμπέιτ των έξι υποψηφίων αρχηγών για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, το οποίο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (24/9) προχώρησε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνική δικτύωσης η Έλενα Ακρίτα.

Σύμφωνα με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «μεγάλες χαμένες ήταν οι δύο κυρίες» και «μεγάλος κερδισμένος» ο Παύλος Γερουλάνος.

Μάλιστα, η Έλενα Ακρίτα ζητά να διεξαχθεί ανάλογο ντιμπέιτ και για τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «το έχει ανάγκη ο κόσμος, ειδικά τώρα που το κόμμα μοιάζει – και είναι – τοπίο στην ομίχλη».

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για το ντιμπέιτ του ΠΑΣΟΚ:

«Το ντιμπέιτ του ΠΑΣΟΚ, παρά τους ασφυκτικούς όρους, είχε ενδιαφέρον. Μεγάλες χαμένες, κατά τη γνώμη μου, οι δυο κυρίες. Η Ναντια Γιαννακοπούλου που αναλώθηκε σε καυγάδες καφενείου με στόχο τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος βγήκε κερδισμένος με την σοβαρή κι αξιοπρεπή στάση του απέναντι της. Και η Άννα Διαμαντοπούλου που έχασε την ψυχραιμία της μετά το στενό μαρκάρισμα από τον Μιχάλη Κατρίνη για τις φιλοκυβερνητικές της θέσεις στο έγκλημα των Τεμπών και στις υποκλοπές.

Ανδρουλάκης, Δούκας, Κατρίνης ψύχραιμοι, καταρτισμένοι, μετά λόγου γνώσεως. Μεγάλος κερδισμένος ο Παύλος Γερουλάνος – πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Χρήσιμο θα ήταν ένα αντίστοιχο ντιμπέιτ και για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ. Το έχει ανάγκη ο κόσμος, ειδικά τώρα που το κόμμα μοιάζει – και είναι – τοπίο στην ομίχλη».

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ