Σπυρόπουλος στα Παραπολιτικά 90,1: Το ΠΑΣΟΚ θα καταφέρει να παίξει τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης

«Θεωρώ ότι με την ολοκλήρωση της εσωκομματικής διαδικασίας το ΠΑΣΟΚ θα καταφέρει να παίξει τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τους δημοσιογράφους Στέλλα Γκαντώνα και Θανάση Φουσκίδη, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κος Ανδρέας Σπυρόπουλος, αναφορικά με τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος.

Ακόμη, αναφορικά με το χθεσινό debate ανάμεσα στους 6 υποψήφιους προέδρους του ΠΑΣΟΚ είπε: «Ελπίζουμε αυτό το είδος του debate και ακόμα καλύτερο να υιοθετηθεί από τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη και επιτέλους να γίνει ένας κανονικός διάλογος στην πορεία προς τις επόμενες εθνικές εκλογές».

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Ανδρέα Σπυρόπουλου στα Παραπολιτικά 90,1:

Αναφορικά με το χθεσινό debate του ΠΑΣΟΚ:

Α.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ελπίζουμε αυτό το είδος του debate και ακόμα καλύτερο να υιοθετηθεί από τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη και επιτέλους να γίνει ένας κανονικός διάλογος στην πορεία προς τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Α.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι ο ΠΑΣΟΚ πετυχαίνει να ολοκληρώσει μια δύσκολη εκλογική εσωκομματική αναμέτρηση με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο.

Α.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θεωρώ ότι με την ολοκλήρωση της εσωκομματικής διαδικασίας το ΠΑΣΟΚ θα καταφέρει να παίξει το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.

Κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ:

Α.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Υπάρχει πολύ μεγάλη διαφοροποίηση σε σχέση με αυτό το οποίο εξελίσσεται στο ΠΑΣΟΚ, που εμείς κάνουμε με ένα θεσμικό τρόπο με εσωτερική εκλογική αναμέτρηση, υπάρχουν διαφορετικές τοποθετήσεις αλλά με σεβασμό και συντροφικότητα, δεν θεωρώ ότι το ίδιο συμβαίνει στο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει τα λάθη, τις παραλείψεις και τις προσωπικές στρατηγικές και τον τρόπο που εκφράζονταν αυτά δημόσια.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ