Γιαννούλης: Απαραίτητο το debate υποψήφιων αρχηγών και στον ΣΥΡΙΖΑ – ”Με ακόμη πιο ελεύθερο τρόπο”

Το παράδειγμα του ΠΑΣΟΚ προτείνει ο Χρήστος Γιαννούλης να ακολουθήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας ένα debate με τους υποψήφιους αρχηγούς του κόμματος, «με ακόμα πιο ελεύθερο τρόπο».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επειδή με ρωτήσατε για το debate του ΠΑΣΟΚ, θεωρώ εκ των ων ουκ άνευ ότι πρέπει να γίνει κάτι αντίστοιχο με τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ με ακόμη πιο ελεύθερο τρόπο. Έγινε ένα βήμα, δεν το ζητώ για να παραχθεί θέαμα, αλλά για την ουσία. Γιατί τη σοβαρότητα σε όποιον διεκδικεί ή όποια διεκδικεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η τελευταία ευκαιρία μέσω της σοβαρότητας, της έμφασης στον πολιτικό λόγο, στην έλλειψη του παραγοντισμού, του φανατισμού και του μίσους και στην έλλειψη των κολάκων της αυλής του αρχηγού που δεν παραδέχονται τα αυτονόητα…».

Τέλος, σχολιάζοντας τις τελευταίες τοποθετήσεις του Αλέξη Τσίπρα, είπε: «Ο Τσίπρας δεν είναι Καραμανλής, παρεμβαίνει πολλές φορές, ακόμα και με την σιωπή ή την απόσταση, όμως πάντα οι δηλώσεις που κάνει είναι πάνω σε μία αξιακή πλατφόρμα που δεν έχει διχασμό».

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ