Ζουράρις για Κασσελάκη: Έχουμε αριστερά, δεξιά, κέντρο και το σούργελο – Ο Τσίπρας έκανε το εναρκτήριο λάθος

«Σούργελο» χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζουράρις σε ραδιοφωνική του συνέντευξη το πρωί της Τετάρτης (25.9.2024).

Όπως είπε στον Status FM 107,7 «70 χρόνια έχω διδάξει πολιτική επιστήμη. Στη θεωρία υπήρχε τόσα χρόνια αριστερά, δεξιά και το κέντρο. Τώρα με τον Κασσελάκη έχουμε τέταρτη κατηγορία. Έχουμε αριστερά, δεξιά, κέντρο και σούργελο»

«Σούργελο ο Κασσελάκης;» κλήθηκε να διευκρινίσει ο κ. Ζουράρις ο οποίος απάντησε «εντελώς».

*Διαβάστε ακόμα: Τα νυχτοπερπατήματα Τσίπρα στο Musique με γνωστή παρέα, οι προσδοκίες του Φάμελλου και η παράσταση που παρακολούθησε ο Κασσελάκης στο Ηρώδειο

Ζουράρις: Το πρώτο λάθος με τον Κασσελάκη το έκανε ο Τσίπρας

Σύμφωνα με τον ίδιο «ο Τσίπρας συμμετείχε στο εναρκτήριο λάθος με την επιλογή Κασσελάκη για το Επικρατείας. Δεν κατάλαβε ότι είναι σούργελο; Ακόμα και η γλώσσα του σώματός του είναι σουργελοειδής. Εγώ στη θέση του θα επενέβαινα».

Κατά την ανάλυση του Κώστα Ζουράρι, πρώτος στόχος της αριστεράς δεν είναι η κατάληψη της εξουσίας: «Γιατί να γίνει κόμμα εξουσίας ο ΣΥΡΙΖΑ; Η αριστερά δεν είχε ως πρώτο στόχο την κατάληψη της εξουσίας. Είχε στόχο την παρέμβαση στα πράγματα. Δεν είναι το πρωτεύον η εξουσία για την αριστερά».

Όσον αφορά, τέλος, τον Παύλο Πολάκη, είπε ότι «μου αρέσει το ύφος του, κι εγώ έτσι ήμουν στα νιάτα μου».

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ