Καραμανλής και Σαμαράς στην παρουσίαση του βιβλίου “Καραμανλής – Η πολιτική ως δημιουργία” – Ποιοι “γαλάζιοι” υπουργοί και βουλευτές δίνουν το “παρών”

Σημαντική παρουσία κυβερνητικών στελέχων και βουλευτών της ΝΔ στην εκδήλωση του Ιδρύματος Καραμανλής για την παρουσίαση του βιβλίου «Καραμανλής – Η πολιτική ως δημιουργία».

Παρίστανται οι δύο πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, καθώς και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ποιοι “γαλάζιοι” υπουργοί και βουλευτές δίνουν το “παρών”

Παρίστανται μεταξύ άλλων οι υπουργοί και υφυπουργοί: Χατζηδάκης, Βορίδης, Γεωργιάδης, Παναγιωτόπουλος, Μυλωνάκης, Παπαθανάσης, Κικίλιας, Πιερρακάκης, Χρυσοχοΐδης, Πλακιωτάκης, Τσιάρας, Σταϊκούρας, Σταμενίτης, Κέλλας, Σπανάκης, Κυρανάκης, Νικολακόπουλος, Φωτήλας, Γ. Κεφαλογιάννης, Σοφία Ζαχαράκη, Νίκη Κεραμέως, Κώστας Σκρέκας. Παρών είναι και ο Γιάννης Μπρατάκος.

Μεταξύ άλλων παρίστανται η γραμματέας της ΝΔ, Μαρία Συρεγγελα, ο πρώην επίτροπος και βουλευτής Δημ. Αβραμόπουλος και ο πρώην υπουργός Κώστας Αχ. Καραμανλής και ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης

Οι βουλευτές: Γιάννης Παππάς, Αραμπατζή, Κούβελας, Καλογερόπουλος, Αυγερινοπούλου, Κακλαμάνης, Μπούρας, Βρεττάκος, Καράογλου, Φάνης Πάπας, Δαβάκης, Καπετάνος, Μαρία Αντωνίου, Στέλιος Πέτσας, Τζίνα Οικονόμου, Δερμεντζόπουλος, Μπαραλιάκος, Χαράλαμπος Αθανασίου, Σταύρος Κελέτσης, Σομόπουλος, Γιόγιακας, Στύλιος, Μηταράκης, Βλάχος, Κακλαμάνης, Μπουκώρος, Σενετάκης, Μαντάς, Υψηλάντης, Κυριαζίδης, Γιάννης Γιώργος, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Χρήστος Μπουκώρος, Μάξιμος Χαρακάπουλος, Άννα Καραμανλή, Καρασμάνης, Ακτύπης, Νεοκλής Κρητικός, Γιάννης Λαμπροπουλος, Κόνσολας.

Παρίστανται επίσης οι βουλευτές Γιώργος Μαρκόπουλος, Γιάννης Οικονόμου, Μακάριος Λαζαρίδης, Σπύρος Κυριάκης, Θανάσης Παπαθανάσης και ο πρώην υφυπουργός Γιώργος Καραγιάννης.

«Δεν υπάρχουν εσωκομματικά ζητήματα. Υπάρχουν λαϊκές ανάγκες τις οποίες η κυβέρνηση έχει χρόνο μπροστά της για να θεραπεύσει», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Ιωαννίνων, Κώστας Τασούλας.

Δείτε φωτογραφίες:

Η εκδήλωση πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης, όπου το Ίδρυμα και οι εκδόσεις Ευρασία διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου «Καραμανλής. Η πολιτική ως δημιουργία», με ομιλητές τον πρόεδρο της Βουλής, Κων. Τασούλα, και τους καθηγητές Κων. Τσουκαλά, Ευάνθη Χατζηβασιλείου και Μαρία Μενδρινού. Την εκδήλωση συντονίζει ο διευθυντής της «Καθημερινής», Αλέξης Παπαχελάς.

Δείτε φωτογραφίες:

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ