Λινού: Έστειλε και δεύτερο εξώδικο στον Πολάκη για τις συκοφαντικές επιθέσεις – Θα ακολουθήσουν και αγωγές

Δεύτερο εξώδικο στον Παύλο Πολάκη έστειλε η Αθηνά Λινού όπως έκανε η ίδια γνωστό μέσω δήλωσής της, το πρωί της Τετάρτης (25/9).

Αν και δεν τον κατονομάζει, η ανεξάρτητη βουλευτής Αθηνά Λινού προειδοποιεί, ότι θα ακολουθήσουν αγωγές για τις συκοφαντικές επιθέσεις που δέχεται, προσθέτοντας: «Καμία λέξη, κανένα υπονοούμενο δεν θα μείνει αναπάντητο και η αλήθεια θα φανεί στα δικαστήρια».


Ολόκληρη η δήλωση της Αθηνάς Λινού

«Όπως είχα δεσμευτεί, όλες οι αναγκαίες νομικές ενέργειες για να αντιμετωπιστούν οι συκοφαντικές επιθέσεις προς το πρόσωπό μου έχουν ξεκινήσει.

Παραδόθηκε ήδη το δεύτερο εξώδικο και θα ακολουθήσουν οι αγωγές. Καμία λέξη, κανένα υπονοούμενο δεν θα μείνει αναπάντητο και η αλήθεια θα φανεί στα δικαστήρια.

Μέχρι τέλους λοιπόν, ενάντια σε όσους με ύβρεις, συκοφαντίες και ανυπόστατες κατηγορίες πλήττουν τελικά τους ευάλωτους συμπολίτες μας – και κατά κύριο λόγο τα παιδιά που έχουν ανάγκη – για μικροπολιτικούς και επικοινωνιακούς σκοπούς.

Γιατί αυτήν την υποχρέωση έχω ως ιατρός, καθηγήτρια,βουλευτής και ευσυνείδητος πολίτης πάνω από όλα».

Η δήλωση της Αθηνάς Λινού έγινε λίγο πριν ο Παύλος Πολάκης βρεθεί, όπως είχε προαναγγείλει χθες με ανάρτησή του, στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκειμένου να υποβάλει «μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τις δραστηριότητες του φορέα “ΠΡΟΛΗΨΙΣ Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προληπτικής και Εργασιακής Ιατρικής”».

Ηανακοίνωση του Πολάκη

Την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου πρόκειται να επισκεφτεί αύριο (σ.σ. σήμερα) στις 10.00 το πρωί, ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Π. Πολάκης, προκειμένου να καταθέσει:

1. Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τις δραστηριότητες του φορέα “ΠΡΟΛΗΨΙΣ Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προληπτικής και Εργασιακής Ιατρικής”. Η εταιρεία που φέρει διακριτικό τίτλο “ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ PROLEPSIS” και με την οποία σχετίζεται άμεσα η Ανεξάρτητη Βουλευτής κ. Αθηνά Λινού, σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει ο Π. Πολάκης, ενδέχεται να έχει προκαλέσει στο Δημόσιο ζημία άνω των 5.000.000 € και παρά το γεγονός αυτό, η δικαιοσύνη παραμένει μέχρι σήμερα ουδέτερος παρατηρητής.

2. Αίτηση κατά και προς αναίρεση της αθωωτικής απόφασης του Γ΄ Τριμελούς Εφετείου Κακ/των Αθηνών, με κατηγορούμενους τους Θεόδωρο Παπαδημητρίου, Σταμάτιο Πουλή, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου κλπ. η οποία ήρθε παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση και ως αποτέλεσμα της μη παρουσίας του ΕΟΔΥ, ο οποίος όφειλε να παραστεί προκειμένου να υποστηρίξει την κατηγορία και να υπερασπιστεί το Δημόσιο συμφέρον.

(Υγ.Εγω παιχνιδια ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ και Ο,ΤΙ ΛΕΩ ΤΟ ΚΑΝΩ…. Λεπτομερειες αυριο….)

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ