Νίκος Χαρδαλιάς: Συνάντηση με τον αναπληρωτή Περιφερειάρχη της κινέζικης επαρχίας Jiangsu

Συνάντηση με τον αναπληρωτή Περιφερειάρχη της Κινέζικης επαρχίας Jiangsu, είχε ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς.

Σε αυτή αποφασίστηκε η αδελφοποίηση μεταξύ των δύο περιφερειών, με τη δημιουργία οδικού χάρτη και με συγκεκριμένα βήματα, ενώ ο Περιφερειάρχης Αττικής αποδέχθηκε και την πρόσκληση να επισκεφθεί την κινέζικη περιφέρεια ώστε να προχωρήσει η αδελφοποίηση και η συμφωνία τουριστικής προβολής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Jiangsu έχει πληθυσμό 85 εκατομμύρια και αποτελεί το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της ΝοτιοΑνατολικής Κίνας από την αρχαιότητα, ενώ είναι από τις πλέον πιο ανεπτυγμένες επαρχίες της Κίνας.

Xαρδαλιάς: Συνεχίζουμε καθημερινά, να ενισχύουμε την εξωστρέφεια της Περιφέρειας Αττικής

Όπως τόνισε σε ανάρτησή του στο X ο Νίκος Χαρδαλιάς ο στρατηγικός σχεδιασμός για την τουριστική προβολή της Αττικής, αφορά το τρίγωνο Shanghai – Jiangsu – Beijing (Πεκίνο) με συνολικό πληθυσμό που ξεπερνάει τους 135.000.000 πολίτες.

«Συνεχίζουμε καθημερινά, να ενισχύουμε την εξωστρέφεια της Περιφέρειας Αττικής, να βελτιώνουμε τις επιχειρηματικές σχέσεις μεταξύ των πολιτών των δύο χωρών, να γνωρίζουμε τα πολιτιστικά ήθη και έθιμα τους και παράλληλα να προσελκύουμε νέους επισκέπτες στην Αττική και τους δώδεκα μήνες του χρόνου» κατέληξε ο Περιφερειάρχης Αττικής.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ