Οι αποδόσεις των στοιχηματικών για ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ: Η μάχη Κασσελάκη – Φάμελλου και η ισοπαλία Ανδρουλάκη – Δούκα

Μεγαλώνει διαρκώς το ενδιαφερόν για τις εσωκομματικές εκλογές σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, με τους υποψηφίους και στα δύο κόμματα να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Σωκράτης Φάμελλος μπαίνει δυνατά στην κούρσα, καθώς εμφανίζεται ως ο βασικός ανταγωνιστής του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει τον πρώτο λόγο.

Όσον αφορά τη μάχη στο ΠΑΣΟΚ παραμένει αμφίροπη, με τους Χάρη Δούκα και Νίκο Ανδρουλάκη να βρίσκονται στην ισοπαλία, καθώς κατά καιρούς και οι δύο έχουν βρεθεί στη θέση του φαβορί.

ΣΥΡΙΖΑ: Στα ίσα η κόντρα του Φάμελλου με τον Κασσελάκη

Στις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, κερδισμένος εμφανίζεται ο Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος σταδιακά ανέβηκε στη δεύτερη θέση και πλέον πλησίασε τον Στέφανο Κασσελάκη.

Μάλιστα, στη Stoiximan εμφανίζεται κι ως οριακό φαβορί με 2.15 έναντι 2.20 του Στέφανου Κασσελάκη.

apodoseis1

Στη Novibet, ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει πρώτος με 2.00, με τον πρώην επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευης να βρίσκεται στο 2.40.

apodoseis2

Όσον αφορά τον Παύλο Πολάκη, που κατέθεσε επίσημα την υποψηφιότητά του, χάνει διαρκώς έδαφος (8.00 στη Stoiximan, 6.00 στη Novibet).

Τέλος, αρκετά μακριά βρίσκονται Ρένα Δούρου (31.00 στη Stoiximan, 30.00 στη Novibet) και Απόστολος Γκλέτσος (50.00 στη Stoiximan, 51.00 στη Novibet), ενώ ο Αλέξης Τσίπρας δίνεται ως επιλογή μόνο στη Stoiximan, σε απόδοση 10.00.

Με ισοπαλία η αντίστροφη μέτρηση στο ΠΑΣΟΚ

Τόσο η Stoiximan όσο και η Novibet δίνουν από 2.10 στους Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα, ενώ τις ίδιες αποδόσεις δίνουν στους Παύλο Γερουλάνο (5.70) και Άννα Διαμαντοπούλου (6.50).

Η μοναδική διαφοροποίηση παρατηρείται στις αποδόσεις του Μιχάλη Κατρίνη (40.00 στη Stoiximan και 31.00 στη Novibet) και της Νάντιας Γιαννακοπούλου (70.00 στη Stoiximan και 31.00 στη Novibet).

apodoseis3

apodoseis4

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ