ΣΥΡΙΖΑ: Θυμήθηκε την “ανόθευτη” αναλογική, τώρα που έφτασε δημοσκοπικά στο 8%

Αυτή την… “απλή” και “ανόθευτη” αναλογική, καθώς , όπως γνωρίζουμε όλοι, τα υπόλοιπα εκλογικά συστήματα είναι πρωτίστως “νοθευμένα”, με όλες τις αρνητικές συμπαραδηλώσεις, τις οποίες φέρει ο όρος “νοθεία”, επανεφευρίσκει ο ΣΥΡΙΖΑ, τώρα που τα δημοσκοπικά ποσοστά του κινούνται κάτω του 8,5%. Έστω…

Δεν έχει κανείς άλλος δικαίωμα να μιλήσει για το εκλογικό σύστημα; Δεν έχει κανείς άλλος δικαίωμα να διατυπώσει την προσωπική του πολιτική άποψη για το θέμα; Προφανώς, όχι.

Αυτό προκύπτει από την φραστική επίθεση, την οποία εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, επειδή ο τελευταίος τόλμησε να διατυπώσει σχετική άποψη, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξής του στην ΕΡΤ, την εκπομπή “Συνδέσεις” και τους δημοσιογράφους, Κώστα Παπαχλιμίντζο και Χριστίνα Βίδου.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γεωργιάδης να εξετάσει πως θα ελαφρύνει τον κόσμο από το αυξημένο κόστος και ας αφήσει τις προφητείες για τον εκλογικό νόμο

Γράφει, λοιπόν, σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, τα εξής σχετικά:

“Όσο για τον Υπουργό Υγείας, κ. Γεωργιάδη, ο οποίος πρωτοστάτησε στην πρόσφατη αύξηση της τιμής για πάνω από 800 φάρμακα, καλύτερα να εξετάσει πως θα ελαφρύνει τον κόσμο από το αυξημένο κόστος, αλλάζοντας κατεύθυνση πολιτικής, και ας αφήσει τις προφητείες για τον εκλογικό νόμο”.

Θα λέγαμε, ας κατανοήσει πρωτίστως ο ΣΥΡΙΖΑ την ολοφάνερη φιλοσοφία των αυξήσεων στις τιμές των πολύ φθηνών φαρμάκων στη χώρα μας και ας θέτει μετά όσο επιθυμεί απαγορευτικά στη διατύπωση άποψης για τον εκλογικό νόμο εκ μέρους του αντιπροέδρου της Ν.Δ. και υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ