ΣΥΡΙΖΑ: Οι υποψηφιότητες Πολάκη-Φάμελλου και οργανωτικά θέματα για το έκτακτο συνέδριο στο “τραπέζι” της Πολιτικής Γραμματείας

Ολοκληρώθηκε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο την προετοιμασία της Κεντρικής Επιτροπής της 5ης Οκτωβρίου, η οποία θα σημάνει την έναρξη του προσυνεδριακου διαλόγου ενόψει του συνεδρίου στις 1-3 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκε ο τρόπος διευκόλυνσης των υποψηφίων για την προεκλογική καμπάνια, ενώ αρμόδιοι θα είναι οι ίδιοι με τον υπεύθυνο που θα ορίσουν και το κόμμα θα τους βοηθήσει δίνοντας πρόσβαση σε λίστες δημοσιογράφων. Παράλληλα, το γραφείο Τύπου δεν θα εμπλακεί σε ανακοινώσεις κ.λπ.

ΣΥΡΙΖΑ: Οι υποψηφιότητες Πολάκη-Φάμελλου και οργανωτικά θέματα για το έκτακτο συνέδριο στο “τραπέζι” της Πολιτικής Γραμματείας

Ταυτόχρονα συζητήθηκε και η σύνθεση της ΚΟΕΣ και της επιτροπής θέσεων, ενώ δεν υπήρξε κάποια απόφαση στη συζήτηση για τα οικονομικά.

Επίσης, έγινε μία ενημέρωση από τον Νίκο Παππά για τις πρωτοβουλίες σχετικά με τα «κόκκινα δάνεια» και την κατάθεση από κοινού με άλλα κόμματα, ενώ έγινε και μία ενημέρωση για την τακτική του κόμματος στα νομοσχέδια και το κοινοβουλευτικό έργο. Τέλος, οι Συμεωνίδου, Μπελώνη και Τελιγιορίδου έχουν αναλάβει τη συγκρότηση θέσεων και ΚΟΕΣ.

Εν τω μεταξύ, Παύλος Πολάκης και Σωκράτης Φάμελλος είναι και επίσημα πλέον υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές. Την ίδια ώρα, ο Στέφανος Κασσελάκης περιοδεύει στην Τρίπολη, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινώσει επίσημα τη δική του υποψηφιότητα.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ