Επίσκεψη Δένδια στη Φρεγάτα “Σπέτσαι” λίγο πριν την αναχώρηση για την Ερυθρά Θάλασσα

Τη Φρεγάτα «Σπέτσαι», στον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας, πριν τον απόπλου της για την Ερυθρά Θάλασσα, όπου θα συμμετάσχει στην Επιχείρηση «Ασπίδες», επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 27/09, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας.

*Διαβάστε ακόμα: Δένδιας: “Όλα τα Δωδεκάνησα έχουν υφαλοκρηπίδα, ΑΟΖ και χωρικά ύδατα έως 12 μίλια” – Σαφές μήνυμα στην Τουρκία (Εικόνες & Βίντεο)

«Η επιχείρηση “Ασπίδες” διεξάγεται για την υπεράσπιση των συμφερόντων της Ελλάδας και της Ε.Ε και αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τη δημιουργία Κοινής Ευρωπαϊκής Άμυνας. Οι σκέψεις και οι ευχές μας θα συνοδεύουν τον Κυβερνήτη και το πλήρωμα καθ΄ όλη τη διάρκεια της αποστολής», ανέφερε ο υπουργός, αναρτώντας στα social media και σχετικές φωτογραφίες από την επίσκεψή του.

Η ανάρτηση του Νίκου Δένδια

Επισκέφθηκα τη Φρεγάτα «Σπέτσαι», στον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας, πριν τον απόπλου της για την Ερυθρά Θάλασσα, όπου θα συμμετάσχει στην Επιχείρηση Ασπίδες @EUNAVFORASPIDES.

Μία Επιχείρηση που διεξάγεται για την υπεράσπιση των συμφερόντων της Ελλάδας και της Ε.Ε. & αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τη δημιουργία Κοινής Ευρωπαϊκής Άμυνας.

Οι σκέψεις και οι ευχές μας θα συνοδεύουν τον Κυβερνήτη και το πλήρωμα καθ΄ όλη τη διάρκεια της αποστολής.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ