Γερουλάνος: Τα περιστατικά βίας δείχνουν μια κοινωνία σε απόγνωση

«Τα περιστατικά βίας δείχνουν μια κοινωνία με τεράστιες ανισότητες που έχουν δημιουργηθεί στην ελληνική κοινωνία και σε εισόδημα και σε πλούτο και πρόσβαση στην εξουσία» τόνισε σε συνέντευξή του στο «Creta TV», στην εκπομπή «Creta Ενημέρωση» με τη δημοσιογράφο, Μίρκα Οικονομοπούλου, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, σχολιάζοντας το περιστατικό βίας ανηλίκων που συνέβη στο Ηράκλειο αλλά και πολλά ανάλογα περιστατικά το τελευταίο διάστημα.

Ο κος Γερουλάνος συμφώνησε πως χρειάζεται κοινό σχέδιο δράσης, ανεξαρτήτως Κυβέρνησης για να μην χαθούν τα παιδιά αυτά.

«Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να χάσεις τα παιδιά αυτά. Αν τα χάσεις μετά το να τα ξαναβρείς είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πρέπει να προλαβαίνουμε καταστάσεις πολύ πριν φτάσουμε εκεί».


Γερουλάνος: Στην τελική ευθεία για τη μεγάλη νίκη αξιών

Παράλληλα, ο κος Γερουλάνος προχώρησε στην ανάρτηση ενός σποτ από την επίσκεψή του στα Χανιά, γράφοντας:

«Η τελική ευθεία για τη μεγάλη νίκη αξιών στις 6 Οκτωβρίου μάς βρίσκει, πού αλλού; Στην Κρήτη!

Πρώτη στάση στα πανέμορφα Χανιά, όπου μιλήσαμε για την επιλογή νίκης και προοπτικής για το ΠΑΣΟΚ που μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί στις 6 Οκτωβρίου. Επιλέγοντας νέα ηγεσία με σχέδιο για τη χώρα, ηγεσία με εμπειρία, ηγεσία ενωτική και έτοιμη να δώσει τις μάχες απέναντι στη ΝΔ στην κοινωνία, στο κόμμα, στη Βουλή, παντού. Σε αυτά δεσμεύομαι, αυτή την επιλογή νίκης απέναντι στη ΝΔ υπηρετεί η υποψηφιότητά μου.

Αλλά, όπου πηγαίνω, προσπαθώ πάντα να έχω και συναντήσεις με φορείς της τοπικής κοινωνίας. Γιατί αυτοί θα είναι οι σύμμαχοί μας στην προσπάθειά μας να αλλάξουμε το διοικητικό και παραγωγικό μοντέλο της χώρας, δίνοντας δύναμη στις τοπικές κοινωνίες και αξιοποιώντας βιώσιμα τις πλουτοπαραγωγικές πηγές κάθε γωνιάς της Ελλάδας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν…

– Στους φίλους Δημάρχους Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, και Πλατανιά, Γιάννη Μαλανδράκη, για τη θερμότατη υποδοχή τους, τα καλά τους λόγια και την εποικοδομητική μας συζήτηση για την ανάγκη να ενισχυθεί η τοπική αυτοδιοίκηση στη χώρα με εξουσίες, πόρους, και ευθύνη. Με στόχο να γίνουμε σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος και να εξυπηρετηθεί ο πολίτης ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με πρωτοβάθμια υγεία, παιδεία και πρόνοια.

– Στον Πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, Μιχάλη Mαρακάκη, για την εξαιρετική εις βάθος συζήτηση που είχαμε για το πώς το τραπεζικό σύστημα πρέπει να στηρίξει την τοπική επιχείρηση. Πραγματικό πρότυπο περιφερειακής Τράπεζας η Τράπεζα Χανίων.

– Στον Πρόεδρο, Γιάννη Μανωλικάκη και τα μέλη του Εργατικού Κέντρου Χανίων για τη φιλοξενία της εκδήλωσής μας αλλά και τη ζωντανή ανταλλαγή απόψεων που είχαμε για τον πρώτο λόγο που πρέπει να έχουν οι κοινωνικοί εταίροι στις εργασιακές σχέσεις, προς όφελος του εργαζόμενου, της επιχείρησης, της κοινωνίας και οικονομίας.

– Στους Μανώλη Γιαννούλη, Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων και αντιπρόεδρο του ΣΕΤΕ, Κωσταντίνο Πρώιμο, Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων – Δωματίων Νομού Χανίων «ΑΠΤΕΡΑ» και στον φίλο καθηγητή Γιώργο Χριστοδουλάκη, για την ολοκληρωμένη ενημέρωση σε θέματα του κλάδου της τουριστικής οικονομίας και την ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με το πώς θα πυροδοτήσουμε την ανάπτυξη σε κάθε περιοχή της Κρήτης και όλης της Ελλάδας».

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ