Μπουκώρος για ερώτηση των “11”: “Όσοι μιλούν για ομάδες και ρωγμές είναι εκτός πραγματικότητας, ενωμένη η ΝΔ”

«Όσοι μιλούν για ομάδες και ρωγμές στη ΝΔ είναι εκτός πραγματικότητας», ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος, ένας από τους 11 βουλευτές που είχαν συνυπογράψει την ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομίας, Κωστή Χατζηδάκη για τα «κόκκινα δάνεια», απαντώντας έτσι στις αντιδράσεις και στις αιχμές της Αντιπολίτευσης που δημιούργησε η κίνηση τους αυτή.

Μπουκώρος: Οι βουλευτές έχουν καθήκον να αναδεικνύουν τα προβλήματα και οι υπουργοί να τα επιλύουν

«Έχω την εντύπωση ότι οι εκπρόσωποι των κομμάτων που κυβέρνησαν την χώρα, διαβάζουν την ερώτηση όπως τους βολεύει και την ερμηνεύουν με πολιτική στόχευση. Οι βουλευτές έχουν καθήκον να αναδεικνύουν τα προβλήματα και οι υπουργοί να τα επιλύουν. Σε αυτή τη γραμμή είναι η ΝΔ και αφήστε κατά μέρους τους πολιτικούς εξυπνακισμούς», ανέφερε ο κ. Μπουκώρος, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών για το «Νέο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων».

«Ο Κωστής Χατζηδάκης στην απάντηση του είπε ότι βελτιώσεις γίνονται και θα γίνονται στον εξωδικαστικό μηχανισμό, και οι 10 βουλευτές είναι ενωμένοι και συντεταγμένοι» πρόσθεσε ο κ. Μπουκώρος.

Συνέχεια στο θέμα έδωσε αμέσως μετά, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, τονίζοντας ότι «οι βουλευτές της ΝΔ δεν είναι μόνο για να ψηφίζουν ένα νομοσχέδιο, αλλά για να στηρίζουν το κυβερνητικό έργο και να ζητάμε βελτιώσεις».

«Κάποιοι, που το κόμμα τους ξεκινάει από μήτρες της αριστεράς, έχουν μάθει οι βουλευτές να ψηφίζουν, και όταν δεν άρεσαν τα αποτελέσματα στους αρχηγούς, να γίνονται ξανά οι ψηφοφορίες. Αυτή είναι η δικιά σας μήτρα, για αυτό σας είναι δύσκολο να καταλάβετε ότι η φιλελεύθερη παράταξη προφανώς έχει ελεύθερους τους βουλευτές να κρίνουν πολιτικά», συμπλήρωσε ο κ. Πλεύρης

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ