Εκλογές ΠΑΣΟΚ – Γερουλάνος: Η υποψηφιότητά μου φέρνει εισροές από παντού, απευθύνομαι και σε αυτούς που απέχουν

«Πιστεύω ότι, η δική μου υποψηφιότητα, φέρνει στο τραπέζι μια αμφίπλευρη διεύρυνση» τόνισε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Talk Radio», ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος.

«Ενώ υπάρχουν υποψήφιοι, οι οποίοι επιλέγουν σε ποια κοινά θα μιλήσουν, εμείς βλέπουμε να έχουμε εισροές και από απογοητευμένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και από απογοητευμένους ψηφοφόρους του κου Μητσοτάκη. Όμως, κρατήστε το εξής: Η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων, δεν είναι ούτε στον έναν, ούτε στον άλλον. Σήμερα, η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων, οι οποίοι είναι σχετικά εύκολο κοινό να μιλήσει το ΠΑΣΟΚ, είναι όλοι εκείνοι οι απογοητευμένοι ψηφοφόροι μας, που, σήμερα, μένουν σπίτι τους», συμπλήρωσε.

«Περίπου 3,5 εκατομμύρια είναι οι άνθρωποι που δεν πάνε πια στις κάλπες, σε σύγκριση με τα 7,5 εκατομμύρια που ψήφισαν το 2009. Από αυτούς, οι μισοί τουλάχιστον ήταν ΠΑΣΟΚ το 2009. Αυτοί, αποτελούν το μεγαλύτερο προοδευτικό κόμμα της χώρας. Εάν τους εμπνεύσουμε αυτούς να έρθουν στην κάλπη, τότε, πραγματικά, μπορούμε να κάνουμε μια μεγάλη διαφορά», επεσήμανε ακόμη.

Σας ζήτω να κάνετε μία επιλογή νίκης, για το Κίνημά μας

Παράλληλα, ο υποψήφιος Πρόεδρος, προχώρησε στην ανάρτηση ενός σποτ από την ομιλία του στην Αργυρούπολη, όπου καλεί τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ να κάνει «επιλογή νίκης», στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Και από την μαζική συγκέντρωσή μας στην Αργυρούπολη, απευθύνθηκα σε εσάς, που πιστεύετε ότι το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας, για να νικήσει τη ΝΔ. Σας ζήτω να κάνετε μία επιλογή νίκης, για το Κίνημά μας, στηρίζοντας την υποψηφιότητά μου, στις 6 Οκτωβρίου. Για μία ηγεσία που ενώνει, ηγεσία με σχέδιο, με εμπειρία και έτοιμη να δώσει τις μάχες στην κοινωνία, στη Βουλή, παντού, απέναντι στη συντήρηση. Αυτά, εγγυάται η υποψηφιότητά μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλες και όλους εσάς, που βρεθήκαμε στην Αργυρούπολη για να μιλήσουμε για την Ελλάδα και το ΠΑΣΟΚ που θέλουμε και, φυσικά, στον φίλο και θερμό υποστηρικτή της προσπάθειάς μας, Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο, για τη θερμή υποδοχή και τα συγκινητικά του λόγια. Τέλος, ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον σύντροφο, συνονόματο και συνάδελφο Βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών, Παύλο Χρηστίδη, που μας τίμησε με την παρουσία του».

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ