Ανδρουλάκης: “Στις επόμενες εκλογές δεν θα είναι πράσινη μόνο η Κρήτη αλλά η μισή Ελλάδα”

Στο Ηράκλειο μίλησε το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Ανδρουλάκης. Λίγες ημέρες πριν την εκλογική διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος κι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ηράκλειο, αφού προηγήθηκαν επισκέψεις σε Χανιά και Ρέθυμνο. 

«Σήμερα όλοι ρωτάνε πότε το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει κυβέρνηση. Δε θα επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος. Δεν θα απογοητεύσουμε ποτέ ξανά το λαό. Όλοι μαζί θα ξαναγίνουμε κυβέρνηση. Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν έμεινε στάσιμο. Μόνο τρεις φορές στα 50 χρόνια της μεταπολίτευσης σπάει το δικομματικό, το 1978, το 2012 και σήμερα. Εδώ στο νομό μας δεν αγκαλιάσετε τον τυχοδιωκτισμό. Ενώσαμε την παράταξη και δείξαμε ότι από την Κρήτη των αγώνων μπορούμε να κάνουμε ξανά την ανατροπή», τόνισε στην αρχή της ομιλίας του, σύμφωνα με το cretalive.gr.

«Το 2022 με τις πρωτοβουλίες μου να αποκαλύψω το σκάνδαλο των υποκλοπών παραιτήθηκε το μισό Μάξιμου. Πριν λίγο καιρό το τρίτο κόμμα κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας και ακολούθησαν τα άλλα κόμματα. Εκείνο το πρωί ο Παύλος Μαρινάκης έλεγε ότι τα συμφέροντα με υποκινούν αλλά το ίδιο βράδυ τα συμφέροντα ήταν στο σπίτι του Μητσοτάκη, όχι στο δικό μου. Ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων είναι υπό ομηρία από τα κοράκια των funds και πρότεινε λύσεις τις που έχει συντάξει ο άνθρωπος που συνέταξε και το νόμο Κατσέλη. Κάποιοι μας λένε ότι είχαμε εύκολες συνθήκες. Πότε; Οταν με την εμφάνιση μου στην κεντρική πολιτική σκηνή μου έστησαν ένα παρακράτος παρακολουθήσεων», επεσήμανε ακόμη.

«Έχουμε πρόταση: Η επιλογή της ανώτατης δικαιοσύνης να μην είναι επιλογή της κυβέρνησης αλλά ευρύτατη συναίνεσης. Πέντε ισχυρά συμφέροντα λυμαίνονται την ενέργεια και δύο την υγεία. Ο λαός μας είναι βαθιά πληγωμένος και απογοητευόμενος και πρέπει εμείς να είμαστε αρωγοί στην ανάταση της πατρίδας», υποστήριξε ο κ. Ανδρουλάκης.


«Θέλω να αξιολογήσετε αν αυτά τα δυόμιση χρόνια πετύχαμε λίγα ή πολλά. Πιστεύω ότι οι μυλόπετρες είναι πίσω μας. Με πήρε ποτέ κάποιο ισχυρό χέρι να με ωθήσει ή ξεκίνησα από μια γειτονιά εδώ δίπλα και πηγαίνοντας στη Ξάνθη προσπάθησα να σηκώσω το ΠΑΣΟΚ ψηλά. Στις επόμενες εκλογές δε θα είναι πράσινη μόνο η Κρήτη αλλά η μισή Ελλάδα!» συμπλήρωσε.

«Πάρτε στα χέρια σας την τύχη της δημοκρατικής παράταξης, την υποψηφιότητα μου που επέστρεψε δυναμικά για να αντιμετωπίσει τον κ. Μητσοτάκη», κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ