Ζαχαριάδης στα Παραπολιτικά 90,1: Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να πάνε να ψηφίσουν στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

«Δεν πρέπει οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ να πάνε να ψηφίσουν στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, είμαι αντίθετος, ούτε πρέπει οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ να έρθουν στις δικές μας» τόνισε ο Κώστας Ζαχαριάδης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τον Δημήτρη Τάκη.

«Το τι θα κάνουν τα κόμματα μετά και πώς θα συνεργαστούν είναι άλλο θέμα, όμως οι ψηφοφόροι των κομμάτων δεν πρέπει να μπλέκονται στις εσωκομματικές εκλογές», σημείωσε.

Σε σχέση με τις εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού στο κόμμα του, δήλωσε πως «θα πρέπει να πάμε στη διαδικασία με πολιτικό χαρακτήρα, με εσωκομματική ηρεμία και ομαλότητα αλλιώς θα το διαλύσουμε το κόμμα».

Στο ερώτημα εάν το συνέδριο μπορεί να ακυρώσει την απόφαση της Κ.Ε. να εκδιωχθεί ο Κασσελάκης: «Το Συνέδριο είναι το ανώτατο όργανο, αλλά πώς θα ακυρωθεί η απόφαση της Κ.Ε.; Αν μπει τέτοιο αίτημα στο συνέδριο κινδυνεύουμε να έχουμε διαλυτικά φαινόμενα», είπε, προσθέτοντας πως «δεν μπορεί το συνέδριο να ακυρώσει την απόφαση της Κ.Ε. για έκπτωση Κασσελάκη διότι αυτή ήδη υλοποιείται».

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ