Χρήστος Σπίρτζης: Έχουμε ανάγκη από μια στιβαρή αντιπολίτευση που θα ανακτήσει τη φερεγγυότητά της

«Δεν υπάρχει διάθεση να δηλώσει υποψηφιότητα ο κύριος Κασσελάκης. Ίσως δείξει άλλες πτυχές του εαυτού του, εγώ προσωπικά δεν έχω θέμα μαζί του, αλλά δεν ανήκει στην προοδευτική παράταξη», επισήμανε ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

*Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Οι ”τριτοδεύτεροι” υποστηρικτές του Κασσελάκη στην Τρίπολη, η κινητοποίηση που ζήτησε από τους πρώην ”συντρόφους” του ο Φάμελλος και η… βάρδια του επικεφαλής της Κ.Ο.

«Ο κ. Κασσελάκης ανήκε στο συντηρητικό κόμμα και στήριζε τον Κυριάκο Μητσότακη, όσο ήμασταν στην κυβέρνηση», συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Για την αποδοχή του Στέφανου Κασσελάκη από τον κόσμο, ο Χρήστος Σπίρτζης απάντησε, ότι οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν σε απελπισία, μετά και την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα και τη συσπείρωση μελών του κόμματος στηδημιουργία της Νέας Αριστεράς, οπότε βρήκαν διέξοδο στον Κασσελάκη.

Χρήστος Σπίρτζης: Η κοινωνία έχει ανάγκη από μια στιβαρή αντιπολίτευση

«Η κοινωνία έχει ανάγκη από μια στιβαρή αντιπολίτευση, που θα ανακτήσει τη φερεγγυότητά της», τόνισε ο κ. Σπίρτζης.

«Στη φάση που είμαστε πρέπει να γίνει σοβαρός διάλογος και να υπάρξει συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων», συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση για το αν θα θέσουν άλλα μέλη υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σπίρτζης απάντησε πως υπάρχουν κι άλλοι εκτός του Σωκράτη Φάμελλου και του Παύλου Πολάκη, που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να θέσουν υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος.

Καταλήγοντας, ο Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε ότι τη δεδομένη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται πέντε υποψηφίους που θα εκφράζουν τις δικές τους θέσεις ο καθένας, αλλά να υπάρξει πολιτικός διάλογος και να γίνει ανοιχτό «προσκλητήριο» να επιστρέψουν όσοι ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4je5kg1h5ll)

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ