“Καρφιά” Παππά στα Παραπολιτικά 90,1: Δεν προσιδιάζουν σε αριστερά κόμματα και αριστερούς βουλευτές τα “θα κατεβάσω τους διακόπτες” και “δεν έχει δεύτερη ευκαιρία ο Κασσελάκης”

«Δεν προσιδιάζουν σε αριστερά κόμματα και αριστερούς βουλευτές τα “θα κατεβάσω τους διακόπτες” και “δεν έχει 2η ευκαιρία ο Κασσελάκης“» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς με φόντο τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του έκπτωτου προέδου Στέφανου Κασσελάκη.

«Είναι αδιανόητο να εκστομίζονται τέτοια πράγματα, αυτά οξύνουν τα πάθη και οδηγούν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις» σημείωσε και τόνισε: «Δεν συγκλονίζεται η σημερινή ηγετική ομάδα με το δημοσκοπικό 7% του ΣΥΡΙΖΑ; Με Κασσελάκη είχαμε 15% και αυτά τα στελέχη έκαναν “λευκή απεργία”. Επί 2 μήνες δεν έβγαιναν στα κανάλια για να υπονομεύσουν τον Κασσελάκη».

*Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης: Ματαίωσε το προγραμματισμένο δεκαήμερο ταξίδι του στη Νέα Υόρκη – Υπέκυψε στις ”πιέσεις” των υποστηρικτών του

«Φοβάμαι τη διάσπαση, αλλά περισσότερο την απαξίωση. Πολύ περισσότερο με αυτά που λέγονται για διακόπτες που θα κατέβουν» υπογράμμισε ο κ. Παππάς.

«Δεν προβλέπεται ο Νίκος Παππάς να ασκεί καθήκοντα προέδρου. Είναι για την ΚΟ. Ποιοι ερμηνεύουν το καταστατικό ότι το κόμμα 2-3 μήνες θα είναι ακέφαλο. Αυθεντικοί ερμηνευτές είναι μόνο οι πατέρες της εκκλησίας μας» ανέφερε.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ