Γιαννακοπούλου: “Πιστεύω απόλυτα ότι μπορώ να ανατρέψω τις δημοσκοπήσεις, πάντα έξω έπεφταν”

Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, μίλησε στο Open, για τις επερχόμενες εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας αρχικά πως: «βλέπω θετικό κλίμα για να πάει μπροστά το ΠΑΣΟΚ.

Εχει έρθει η ώρα, δεν πάει άλλο, χρειάζεται αντιπολίτευση η χώρα», ενώ στο ερώτημα αν πιστεύει ότι μπορεί να ανατρέψει τις δημοσκοπήσεις που την φέρνουν τελευταία, είπε: «Πιστεύω απόλυτα ότι μπορώ να ανατρέψω τις δημοσκοπήσεις. Πάντα έξω έπεφταν εξάλλου. Αν έπεφταν μέσα, θα είχαμε Μεϊμαράκη στη ΝΔ, Αχτσιόγλου στον ΣΥΡΙΖΑ και Λοβέρδο στο ΠΑΣΟΚ».

Νάντια Γιαννακοπούλου: Ας μην τοξικοποιήσουμε το κλίμα

Αναφερόμενη στον Νίκο Ανδρουλάκη, άφησε και πάλι αιχμές, λέγοντας ότι «βγαίνει θυμωμένος το τελευταίο διάστημα και αυτό θολώνει λίγο τα πράγματα. Ας μην τοξικοποιήσουμε το κλίμα» και πρόσθεσε πως «όταν πήγα στη Ρόδο να μιλήσω, το ίδιο το κόμμα με έκοψε. Ας μας πει ο ίδιος και ο κ. Σπυρόπουλος ποιος το έκανε. Δεν άφησαν να γίνει η εκδήλωση» πρόσθεσε η Ν. Γιαννακοπούλου.

«Πρέπει να γίνει νέα αρχή. Οτι είχε να δώσει η σημερινή ηγεσία, το έδωσε» είπε ακόμη.

Τέλος, αναφερόμενη στο τι θεωρεί ότι δεν έγινε σωστά από την σημερινή ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ, είπε: «Δεν γίνεται να κάνουμε αντιπολίτευση μόνο για τις υποκλοπές. Υπήρχαν και ζητήματα της κοινωνίας. Μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον αυτά τα ζητήματα και δεν μιλούσαμε για Υγεία, Παιδεία, ακρίβεια. Δεν λέω ότι το παράκανε. Πρώτη τον υποστήριξα σε αυτό το ζήτημα. Ομως δεν μπορεί να πηγαίνει το ΠΑΣΟΚ 100-0 ως αντιπολίτευση μόνο με τις υποκλοπές».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4li9amemjgx)

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ