ΕΒΕΑ: Σύσσωμη η κυβέρνηση στο πλευρό του συνδυασμού “Άλμα Μπροστά” του Γιάννη Μπρατάκου

Την προεκλογική ομιλία για τις εκλογές του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών πραγματοποίησε ο υποψήφιος για την προεδρία Γιάννης Μπρατάκος στο Ζάππειο Μέγαρο.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι για το ΔΣ του ΕΒΕΑ.

Μάλιστα, στη συγκέντρωση το «παρών» έδωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, , ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, άλλα μέλη του κυβερνητικού σχήματος, καθώς και «γαλάζιοι» βουλευτές.

Από την ομιλία του Γιάννη Μπρατάκου δεν θα μπορούσε να λείπει και η σύζυγός του και υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ράπτη.

Δείτε φωτογραφίες

evea1

evea2

Πριν από λίγες ημέρες παρουσίασε ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο υποψηφίων με εκπροσώπους απ’ όλες τις τάξεις και τους κλάδους της επιχειρηματικότητας.

Στον συνδυασμό «Άλμα Μπροστά» του Γιάννη Μπρατάκου συμμετέχει με εντυπωσιακό ποσοστό η παρούσα διοίκηση του ΕΒΕΑ, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της να εργαστεί σθεναρά για τη συνεχιζόμενη υποστήριξη της επιχειρηματικής κοινότητας. Από την άλλη πλευρά, οι νέοι υποψήφιοι φέρνουν μαζί τους φρέσκες ιδέες και καινοτόμες προσεγγίσεις. Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός τους είναι καθοριστικοί παράγοντες για την προώθηση της επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του κλάδου.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ