ΠΑΣΟΚ: ”Η κοινωνία έχει ανάγκη από έναν κατάλληλο ηγέτη”

Την τελευταία δεκαπενταετία η ελληνική κοινωνία υπέστη αλλεπάλληλες κρίσεις. Πιο συγκεκριμένα, μια από αυτές ήταν η οικονομική κρίση, η οποία έφερε στο προσκήνιο το πρώτο κύμα αβεβαιότητας στην οικονομική ζωή κάθε νοικοκυριού της χώρας μας. Οι κίβδηλες ελπίδες που έδωσε στον λαό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η ‘’ Πρώτη φορά αριστερά ‘’ ήταν μηδαμινές μπροστά σε αυτό που αναζητά ο λαός μας, έναν αληθινό ηγέτη που θα είναι δίπλα στον πολίτη και θα δίνει λύσεις στα ρεαλιστικά του προβλήματα.

Ο ερχομός της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση το 2019 σηματοδότησε το άνοιγμα του κουτιού της πανδώρας. Η ίδια θέσπισε νομοσχέδια εκτρώματα, τα οποία προκάλεσαν αρνητικές επιπτώσεις στην κοινωνία. Ενδεικτικά αναφερόμενοι στον τομέα της Εκπαίδευσης, η κυβέρνηση μέσω νομοσχεδίων, όπως για παράδειγμα την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, το ν+2, την ιδιωτικοποίηση της παιδείας, θα λέγαμε ότι προκάλεσε την κατακρεούργηση της παιδείας. Συνεχίζοντας, όσο αφορά τον τομέα της οικονομίας, οι επιπρόσθετοι φόροι, ο ατελείωτος πληθωρισμός που είναι ‘’γροθιά’’ στο στομάχι του κάθε πολίτη, καθώς και οι συνεχώς αυξανόμενοι λογαριασμοί, οδήγησαν τον κάθε φορολογούμενο σε ευτελισμό.

Η κοινωνία έχει ανάγκη από έναν κατάλληλο ηγέτη, ο οποίος θα μπορεί να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει τις ανάγκες του λαού. Ο λαός προσδοκεί και αναζητεί έναν ηγέτη, ο οποίος θα σταματήσει το ψέμα και την υποκρισία των προηγούμενων δυο κυβερνήσεων. Ο λαός επιθυμεί να βρει έναν ηγέτη που στα μάτια του θα υπάρξει ξανά η εμπιστοσύνη του πολίτη προς την ίδια την πολιτική. Ο λαός αναζητεί έναν ηγέτη που θα του δώσει θέση και λόγο να συμμετέχει. Αυτός λοιπόν, ο ηγέτης, ακούγεται στο όνομα του Χάρη Δούκα. Ο Χάρης Δούκας, είναι ο άνθρωπος, ο οποίος ανέτρεψε το καθεστώς Μπακογιάννη από τον Δήμο Αθηναίων, ανέτρεψε τους συσχετισμούς έναντι στην θρασεία κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας και έδωσε ελπίδα στους πολίτες του Δήμου Αθηναίων για μια νέα πορεία.

Ο λαός αποζητά την ελπίδα στο πρόσωπο ενός πολιτικού, ο οποίος θα αγκαλιάσει τον πολίτη και δράσει για τα προβλήματα του. Αναγορεύει για έναν πολιτικό, ο οποίος θα ανατρέψει το κατεστημένο και θα λειτουργεί με προτεραιότητα τον άνθρωπο και όχι με βάση τα συμφέροντα.

Στις 6 Οκτώβρη φέρνουμε ξανά την ελπίδα, στέλνουμε μήνυμα νίκης. Στηρίζουμε Χάρη Δούκα!!!

Ο Γιώργος Καμπιώτης είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών και πρώην Γραμματέας της ΠΑΣΠ ΑΕΙ Πάτρας

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ