Πολάκης: “Τον Αλέξη τον πίστεψα και ήταν ένας από τους λόγους που πήγα στον ΣΥΡΙΖΑ – Ήταν λάθος μου που στήριξα τον Κασσελάκη”

O βουλευτής Χανίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλος Πολάκης, μίλησε στο One Channel και την εκπομπή One Talk με τον Τάκη Χατζή.

«Τον Αλέξη τον πίστεψα και ήταν ένας από τους λόγους που πήγα στον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε απαντώντας σε ερώτηση τηλεθεατή και πρόσθεσε πως «έβαλε πλάτη όσο ελάχιστοι στη σύγκρουση με τη διαπλοκή».

Ο κ. Πολάκης ανέφερε πως κατόρθωσε να στηθεί ένα σύστημα Υγείας στα πόδια του, το οποίο παρέλαβε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ «από μία Μνημονιακή καταστροφή και είμαι περήφανος γι’ αυτό».

Επιστρέφοντας στον Αλέξη Τσίπρα, τόνισε πως διαφώνησε σε πολλά ζητήματα μαζί του από το 2021 και μετά «και φάνηκε αυτό το 2023». «Αυτές τις διαφωνίες τις διατύπωσα εντός, και όταν έπρεπε, εκτός».

Πολάκης για Τσίπρα: Δεν θα τον στήσω στον τοίχο

Στη συνέχεια έκανε λόγο για «τον άνθρωπο που ήταν ο πρώτος ηγέτης της Αριστεράς μετά τον πόλεμο, που είπε «πάμε να κυβερνήσουμε», «κάτι που δεν ανέφερε ποτέ το ΚΚΕ από το 1974 μέχρι σήμερα».

«Δεν θα τον στήσω στον τοίχο», κατέληξε, αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


Πολάκης: Στήριξα τον Κασσελάκη – Ήταν λάθος μου και το αναγνωρίζω

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον Στέφανο Κασσελάκη και την στήριξη την οποία του παρείχε για την προεδρία του κόμματος, στήριξη για την οποία μετάνιωσε. «Τα σκέπασε όλα» η αυτοπροβολή του, πρόσθεσε, κάνοντας λόγο για ένα εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο δεν ήταν καλό.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4lkqmn3zrkh)

“Kρατική τράπεζα και επιστροφή της ΔΕΗ στο Δημόσιο”

Την επιστροφή μίας τράπεζας στο κράτος με ΑΜΚ «μόνο για το Δημόσιο και τον ΕΦΚΑ» προανήγγειλε στη συνέχεια. Στηλίτευσε τις υψηλές προμήθειες των τραπεζών στα εξερχόμενα εμβάσματα και έκανε λόγο για κρατικές τράπεζες που υπάρχουν στην Ευρώπη.

«Βγήκαμε από τα Μνημόνια και μέχρι το ’32 έχουμε καθαρό διάδρομο», ανέφερε. «Μία τράπεζα που θα διαχειρίζεται τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης σε όλους τους αγροτικούς συνεταιρισμούς της χώρας.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ