“Άλμα Μπροστά” για το ΕΒΕΑ με τον Γιάννη Μπρατάκο – Προεκλογική ομιλία παρουσία του πρωθυπουργού

Την προεκλογική ομιλία για τις εκλογές του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών πραγματοποιεί ο υποψήφιος για την προεδρία Γιάννης Μπρατάκος στο Ζάππειο Μέγαρο.

Μάλιστα, στη συγκέντρωση το «παρών» δίνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, ο περιφεριάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, άλλα μέλη του κυβερνητικού σχήματος, καθώς και «γαλάζιοι» βουλευτές.

Δείτε φωτογραφίες

Πριν από λίγες ημέρες παρουσίασε ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο υποψηφίων με εκπροσώπους απ’ όλες τις τάξεις και τους κλάδους της επιχειρηματικότητας.

Στον συνδυασμό «Άλμα Μπροστά» του Γιάννη Μπρατάκου συμμετέχει με εντυπωσιακό ποσοστό η παρούσα διοίκηση του ΕΒΕΑ, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της να εργαστεί σθεναρά για τη συνεχιζόμενη υποστήριξη της επιχειρηματικής κοινότητας. Από την άλλη πλευρά, οι νέοι υποψήφιοι φέρνουν μαζί τους φρέσκες ιδέες και καινοτόμες προσεγγίσεις. Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός τους είναι καθοριστικοί παράγοντες για την προώθηση της επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του κλάδου.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ