Άννα Διαμαντοπούλου για Μέση Ανατολή: Κρίσιμες οι εξελίξεις για τα εθνικά μας θέματα – Άμεση ενημέρωση των κομμάτων

Την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή σχολίασε η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Άννα Διαμαντοπούλου, προειδοποιώντας για τα εθνικά μας θέματα.

Συγκεκριμένα, η Άννα Διαμαντοπούλου σε δήλωσή της ανέφερε ότι: «Ο εσωκομματικός προεκλογικός αγώνας είναι σημαντικός για το κίνημά μας αλλά δεν μπορεί να μας αποσπά από τα σύνθετα, επείγοντα και κρίσιμα γεγονότα που συμβαίνουν στη γειτονιά μας. Αυτά θα κληθούμε να διαχειριστούμε και ως αντιπολίτευση σε μια περίοδο ευρύτερης ανασφάλειας».

Διαβάστε ακόμα: Διαμαντοπούλου: Μπορώ να κάνω το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα στις επόμενες εθνικές εκλογές

Άννα Διαμαντοπούλου: ”Η Ελλάδα είναι σε μια ιδιαίτερα εύφλεκτη περιοχή και η στάση θα πρέπει να ορίζεται με βάση το εθνικό συμφέρον”

Παράλληλα, η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως: «Η Ελλάδα είναι σε μια ιδιαίτερα εύφλεκτη περιοχή και η στάση θα πρέπει να ορίζεται με βάση το εθνικό συμφέρον.

Τρία είναι τα μεγάλα και άμεσα ζητήματα.

– Η Κύπρος, η ασφάλεια της οποίας για πολλαπλούς λόγους απαιτεί εθνική και ευρωπαϊκή επαγρύπνηση.

– Το προσφυγικό ζήτημα στο οποίο υπάρχει σοβαρός κίνδυνος μεγάλης έντασης.

– Οι κίνδυνοι τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη.

Μετά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, είναι σημαντικό να υπάρχει ενημέρωση αρχηγών και προέδρων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων ώστε να χτίζεται η εθνική συνεννόηση,αναγκαία προϋπόθεση για την προάσπιση του εθνικού μας συμφέροντος».

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ