Γερουλάνος: Αστείο να αναρωτιέται κανείς αν θα μείνω στο ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές – Αν ο Ανδρουλάκης με καλέσει γι’ αυτό, θα ακούσει χειρότερα

Ενοχλημένος από τη συζήτηση που γίνεται σχετικά με το αν θα παραμείνει στο ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου, εμφανίστηκε ο Παύλος Γερουλάνος, μετά τις «ανησυχίες» που επικαλέστηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

*Διαβάστε ακόμα: Δημοσκόπηση Interview: Επανεκλογή Κασσελάκη – Απόλυτη ισοψηφία μεταξύ Ανδρουλάκη και Δούκα

Παύλος Γερουλάνος: Είναι αστείο να αναρωτιέται κανείς αν θα μείνω στο ΠΑΣΟΚ

«Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσω στις ανησυχίες του Ανδρουλάκη, αλλά υπάρχει λόγος να απαντήσω στις ανάγκες της κοινωνίας. Είναι λάθος και το ερώτημα αν θα μείνω στο ΠΑΣΟΚ για έναν άνθρωπο που έχει παλέψει τις δύσκολες εποχές, που κατέβηκα υποψήφιος δήμαρχος, όταν κυκλοφορούσε μόνο ο Κασιδιάρης στην Αθήνα. Είναι αστείο να αναρωτιέται κανείς αν θα μείνω στο ΠΑΣΟΚ», είπε ο κ. Γερουλάνος στο Action24.

Στην ερώτηση, δε, τι θα απαντήσει στον κ. Ανδρουλάκη σε περίπτωση που του τηλεφωνήσει για το θέμα αυτό, ο κ. Γερουλάνος απάντησε: «Αν ο κ. Ανδρουλάκης έχει οποιαδήποτε αμφιβολία, ας με πάρει τηλέφωνο, αλλά δεν θα το κάνει, γιατί ξέρει ότι θα ακούσει πολύ χειρότερα. Είναι προσβλητικό να ανησυχεί κανείς αν θα μείνω στο ΠΑΣΟΚ την επόμενη ημέρα».

Ερωτηθείς στη συνέχεια για τα λάθη του κ. Ανδρουλάκη, ο κ. Γερουλάνος σημείωσε ότι «η εσωκομματική διαδικασία ξεκίνησε, επειδή 1,5 εκατομμύρια ψηφοφόροι έφυγαν από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κι εμείς εμπνεύσαμε μόνο το 4% εξ αυτών».

«Αυτό έδειχνε ότι η πορεία μας δεν ήταν για να μιλήσει ούτε στους ανθρώπους που έφευγαν από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, και σίγουρα δεν μίλησε στους χιλιάδες ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και αυτό οφείλει να μας προβληματίσει», συμπλήρωσε.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4lz76vl0msx)

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ