Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο πλευρό των κατοίκων του Έβρου και της Θράκης

Αυξάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου την πίεση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του συνολικά. Με πραγματική αντιπολίτευση μέσα στη Βουλή, αλλά και έξω, στην κοινωνία.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επισκέπτεται σήμερα Πέμπτη 3 Οκτωβρίου και αύριο Παρασκευή 4 του μήνα τον Έβρο και τη Θράκη.

Μερικές ώρες μετά την επανάληψη εξαγγελιών και υποσχέσεων από τον πρωθυπουργό, η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα βρεθεί στο πλευρό των πολιτών και θα συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα που τους ταλανίζουν χρόνια και ακόμα περισσότερο μετά τις περσινές πυρκαγιές στη Δαδιά και σε όλη την ευρύτερη περιοχή, που έφτασαν στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως μάχιμη και μαχόμενη δικηγόρος, θα παραβρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην έναρξη του 15ου Πανελληνίου Συνεδρίου Δικηγορικών Συλλόγων στην Αλεξανδρούπολη, σήμερα Πέμπτη, ενώ αύριο Παρασκευή θα πραγματοποιήσει ολοήμερη περιοδεία.

Μεταξύ άλλων, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας θα συναντηθεί με πυρόπληκτους, με αγρότες, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους, αλλά και περιβαλλοντικούς συλλόγους, με επίκεντρο την τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή στον Εθνικό Δρυμό της Δαδιάς.

Η κ. Κωνσταντινοπούλου θα επισκεφθεί το πρωί της Παρασκευής 4/10 το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και τους εργαζομένους που δίνουν μάχη μέσα σε ένα διαλυμένο ΕΣΥ. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Σουφλί, τη Δαδιά, την Κίρκη, το Διδυμότειχο και την Ορεστιάδα.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ