Στις 17:30 η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κασσελάκη – Γιατί το επιτελείο του παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια

Το απόγευμα αναμένεται η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr.

Ταυτόχρονα, με αλλεπάλληλα ψέματα, το Γραφείο Τύπου του Στέφανου Κασσελάκη επιχειρεί να δώσει στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του μία χροιά μυστηρίου. Συγκεκριμένα, η κ. Ευγενία Κουντούρη, υπεύθυνη του Γρ. Τύπου, ανέφερε χθες, Τετάρτη, ότι ο κ. Κασσελάκης δεν θα ανακοίνωνε σήμερα την υποψηφιότητά του, διέψευδε την κ. Τζάκρη που ανέφερε ότι θα το πράξει την Παρασκευή, ενώ άφηνε να εννοηθεί ότι αυτό θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Προφανώς ο έκπτωτος πρόεδρος αποφάσισε να προχωρήσει σήμερα στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, μετά τα ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας και έλεγαν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πάει από αναβολή σε αναβολή την ανακοίνωση γιατί ή έχει πρόβλημα στο «Πόθεν Έσχες» του ή περίμενε να δει αν ελέγχει το συνέδριο προκειμένου να μην ξαναμπεί στη βάσανο της κάλπης. 

Σε κάθε περίπτωση, το επιτελείο του Σ. Κασσελάκη κινείται με ψέματα και με μία λογική που δείχνει ή ότι τα έχει «χαμένα» ή παίζει παιχνίδια εις βάρος των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ