Δείτε live: Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Άννας Διαμαντοπούλου στην Αθήνα

Με τις κεντρικές τους συγκεντρώσεις στην Αθήνα ολοκληρώνονται οι προεκλογικές εκστρατείες των υποψηφίων προέδρων του ΠΑΣΟΚ καθώς πλησιάζει η πρώτη εκλογική Κυριακή της 6ης Οκτωβρίου.

Το σχέδιό της για τις αναγκαίες αλλαγές στη χώρα και την «επόμενη μέρα» του ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει αυτήν την ώρα η Άννα Διαμαντοπούλου μιλώντας στην κεντρική προεκλογική της εκδήλωση στην Αθήνα.

Το «ραντεβού» με τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ για την ομιλία της κυρίας Διαμαντοπούλου πραγματοποιείται σε αίθουσα του ξενοδοχείου στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Δείτε Live την κεντρική ομιλία της Άννας Διαμαντοπούλου στην Αθήνα:

 

«Ξεκινήσαμε σαν μια σταγόνα κι έχουμε γίνει κύμα, εμείς που πιστέψαμε σε ένα ΠΑΣΟΚ Μεγάλο, που εμπνέεται από τις ρίζες του και μιλά για το μέλλον στην καρδιά και στο μυαλό των ανθρώπων. Για τις νέες γενιές, για όσους αδυνατούν να ονειρευτούν, για όσους πλήττονται, για όσους αναζητούν περισσότερες ευκαιρίες, για όσους δημιουργούν και διεκδικούν. Για μια Ελλάδα πιο δυνατή, πιο ασφαλή, πιο δίκαιη, για μια Ελλάδα περήφανη. Γιατί έχουμε και τη γνώση και την εμπειρία, και μπορούμε να ξέρουμε ότι ναι, γίνεται!» αναφέρει στην πρόσκλησή της η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ