Αβραμόπουλος στα Παραπολιτικά 90,1: Η ΝΔ σταθερός πυλώνας της Δημοκρατίας – Η παράταξη είναι συμπαγής

«Η παράταξη της ΝΔ είναι ευρύτερη, το φάσμα της καλύπτει από την παραδοσιακή λαϊκή Δεξιά μέχρι και την Κεντροαριστερά δείτε και την σύνθεση της σε επίπεδο πολιτικών στελεχών» είπε ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος στα Παραπολιτικά 90.1 ερωτηθείς για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Και συνέχισε: «Το θέμα είναι γιατί επέλεξαν αυτό το χώρο. Γιατί είναι τόσο φιλόξενη η ΝΔ, είναι μια δημοκρατική παράταξη που μπορεί να συνθέσει». 

«Η ΝΔ μετεξελίχθηκε, παραμένει ένας σταθερός πυλώνας της Δημοκρατίας και του συστήματός μας και σήμερα έχει αναλάβει τη μεγάλη ευθύνη να ανοίξει το δρόμο για καλύτερες μέρες κάτω από το βάρος των όσων προηγήθηκαν» υπογράμμισε ο κ. Αβραμόπουλος.

«Στη ΝΔ βεβαίως και υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, φάνηκαν και στη συζήτηση για τα ομόφυλα ζευγάρια και για άλλα θέματα» είπε ερωτηθείς αν πιστεύει ότι υπάρχει ζήτημα στο εσωτερικό της ΝΔ. «Αυτά τα αφομοιώνει η παράταξη και βεβαίως τα ενσωματώνει και η κυβέρνηση στις τελικές της επιλογές αλλά δεν υπάρχει ζήτημα. Δεν υπάρχει ζήτημα γιατί είναι συμπαγής η ΝΔ αλλά από την άλλη πλευρά δεν υπάρχει και εναλλακτική πρόταση» συμπλήρωσε.

*Διαβάστε ακόμα: Ντόρα Μπακογιάννη για τα 50 χρόνια της ΝΔ: Θα είμαστε σήμερα όλες και όλοι εκεί!

Αβραμόπουλος στα Παραπολιτικά 90,1: Η ΝΔ σταθερός πυλώνας της Δημοκρατίας 

Ο βουλευτής της ΝΔ, κος Δημήτρης Αβραμόπουλος, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 στην εκπομπή «Στον αέρα» με τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη.

Με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας

Η παράταξη της ΝΔ εξελίχθηκε με το πέρασμα του χρόνου. Πριν από 18-20 χρόνια είχα πει ότι είχε κλείσει ο βιοιστορικός κύκλος των κομμάτων της μεταπολίτευσης, το βιολογικό στοιχείο ήταν η φυσική αποχώρηση των ηγεσιών. Στη συνέχεια εμπλουτίστηκε η ΝΔ από νέα ρεύματα ιδεολογικά, πολιτικά φιλοσοφικά. Έγινε παράταξη από κόμμα δηλαδή άνοιξε τις πόρτες της και επέλεξαν πολλοί να ενταχθούν στη ΝΔ. Η παράταξη αυτή είναι ευρύτερη, το φάσμα της καλύπτει από την παραδοσιακή λαϊκή Δεξιά μέχρι και την Κεντροαριστερά δείτε και την σύνθεση της σε επίπεδο πολιτικών στελεχών. Το θέμα είναι γιατί επέλεξαν αυτό το χώρο. Γιατί είναι τόσο φιλόξενη η ΝΔ, είναι μια δημοκρατική παράταξη που μπορεί να συνθέσει.

Η ΝΔ μετεξελίχθηκε, παραμένει ένας σταθερός πυλώνας της Δημοκρατίας και του συστήματός μας και σήμερα έχει αναλάβει τη μεγάλη ευθύνη να ανοίξει το δρόμο για καλύτερες μέρες κάτω από το βάρος των όσων προηγήθηκαν.

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι υπάρχει ζήτημα στο εσωτερικό της ΝΔ

Στη ΝΔ βεβαίως και υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, φάνηκαν και στη συζήτηση για τα ομόφυλά ζευγάρια και για άλλα θέματα. Αυτά τα αφομοιώνει η παράταξη και βεβαίως τα ενσωματώνει και η κυβέρνηση στις τελικές της επιλογές αλλά δεν υπάρχει ζήτημα. Δεν υπάρχει ζήτημα γιατί είναι συμπαγής η ΝΔ αλλά από την άλλη πλευρά δεν υπάρχει και εναλλακτική πρόταση.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ