Νίκος Ανδρουλάκης: Την Κυριακή κρίνεται πότε θα κλείσει η πόρτα του Μαξίμου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Με τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ να πλησιάζει ο νυν πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία, Νίκος Ανδρουλάκης, αναφέρθηκε στο διακύβευμα της κάλπης και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο ίδιος θεωρεί ότι υπερτερεί των συνυποψηφίων του.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο Live News, δήλωσε πως «στις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ την Κυριακή κρίνεται πότε επιτέλους θα κλείσει η πόρτα του Μαξίμου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, προσθέτοντας ότι «κρίνεται ποιος θα είναι ο καλύτερος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Ανέλαβα ένα κόμμα που συνθλιβόταν στις εκλογές, ανάμεσα στις μυλόπετρες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά καταφέραμε να αλλάξουμε το κλίμα», συνέχισε.

Ωστόσο, κατηγόρησε τους συνυποψήφιους του στη μάχη των εκλογών του ΠΑΣΟΚ για έλλειψη σχεδίου και προγράμματος. «Τα ΜΜΕ αγνόησαν το ΠΑΣΟΚ, παίζοντας καθημερινά Κασσελάκη, Μητσοτάκη», υποστήριξε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Μάλιστα, απέκλεισε το ενδεχόμενο οποιασδήποτε μετεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ. Ωστόσο, άφησε ανοιχτό «παράθυρο» κυβερνητικής σύμπραξης με τον Στέφανο Κασσελάκη, ευχόμενος να βρουν τον δρόμο τους στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Σε ερώτηση, τέλος, για το αν μπορεί να κάνει πρόβλεψη σχετικά με το ποιο θα είναι το «δίδυμο» σε περίπτωση που οι εσωκομματικές εκλογές για τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ πάνε σε δεύτερη Κυριακή, στις 13 Οκτωβρίου, ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε σίγουρος ότι ο ίδιος θα είναι εκεί, έτοιμος να αναμετρηθεί με οποιονδήποτε συνυποψήφιό του.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4n479l462fd)

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ