Νίκος Μωραΐτης: “Άκου, Κασσελάκη – Για να πας στην Κόρινθο θα ρωτάς τον Ψυχογιό, για να πας στην Άρτα τη Γεροβασίλη”

Ο γνωστός στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, σχολιάζουν τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ και απευθύνεται με ανάρτησή του στον Στέφανο Κασσελάκη, τον οποίο έχει κατά το παρελθόν υποστηρίξει ανοιχτά.

Ο Νίκος Μωραΐτης, με το μήνυμα αυτό, επιχειρεί να ειρωνευτεί τον βουλευτή Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Ψυχογιό, ο οποίος επέκρινε τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψή του στο Ξυλόκαστρο, την ώρα που ο ίδιος έκανε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, δίχως μάλιστα να έχει ενημερωθεί σχετικά από τον κ. Κασσελάκη.

«Άκου, Κασσελάκη» γράφει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μωραΐτης. Και συνεχίζει: «Για να πας στην Κόρινθο θα ρωτάς τον Ψυχογιό. Για να πας στην Άρτα θα ρωτάς τη Γεροβασίλη».

H ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη

Άκου, Κασσελάκη.

Για να πας στην Κόρινθο θα ρωτάς τον Ψυχογιό.
Για να πας στην Άρτα θα ρωτάς τη Γεροβασίλη.

Θα συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία, θα παραπέμπει το ζήτημα στην Κεντρική Επιτροπή, θα γίνεται μυστικο-τηλεφωνική ψηφοφορία και ΑΝ δεν καταψηφιστεί το αίτημά σου, μόνο τότε θα πηγαίνεις, συνοδεία τριμελούς επιτροπείας: του Σπίρτζη, του Γ. Τσίπρα και του Ζαχαριάδη.

Εδώ είναι ΣΥΡΙΖΑ, δε θα τριγυρίζεις εσύ όπου σου κατέβει.
Αρκετά ανεχτήκαμε τον αυταρχισμό σου να κυκλοφορείς σε όλη την Ελλάδα χωρίς να ρωτάς τα Όργανα. Αυτές οι λογικές τού πήγαιν’ έλα ταιριάζουν σε ακροδεξιό κόμμα, δεν αρμόζουν στην Αριστερά που φτιάξαμε εμείς.

ΟΟΟΧΙ, Κασσελάκη! Θεσσαλονίκη ούτε να το σκέφτεσαι! Έχει στήσει ήδη εκτελεστικό απόσπασμα η Νοτοπούλου στο αεροδρόμιο.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ