Δούκας από Λάρισα: Είμαστε εδώ για να νικήσουμε – Όσοι μας πρόδωσαν για την καρέκλα δεν έχουν θέση στο ΠΑΣΟΚ

O υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας, δύο ημέρες πριν από τις εσωκομματικές κάλπες, πραγματοποίησε στην Λάρισα την τελευταία προεκλογική του ομιλία.

Ο κ. Δούκας μίλησε μπροστά από το Πρώτο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. «Ήρθα να σας δώσω το μήνυμα της ελπίδας για τη νίκη» τόνισε αρχικά ο Χάρης Δούκας, και πρόσθεσε: «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό».

«Είναι μεγάλη η τιμή να είμαι στην καρδιά της Ελλάδας, τη Λάρισα» είπε στη συνέχεια, απευθυνόμενος στους πολίτες που βρέθηκαν εκεί.

Δούκας: Να κλείσουμε τον κύκλο επιβίωσης και να ανοίξουμε τον κύκλο της υπέρβασης

«Είμαστε εδώ για να νικήσουμε. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί και στα πιο δύσκολα. Ξέρετε πολύ καλά, έχετε παλέψει πολλά χρόνια για να μπορέσουμε, επιτέλους, να κλείσουμε τον κύκλο επιβίωσης και να ανοίξουμε τον κύκλο της υπέρβασης» είπε αρχικά ο Χάρης Δούκας.

Ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις καταστροφές που έφερε στη Θεσσαλία η κακοκαιρία «Daniel», ενώ, όπως τόνισε, «υπάρχουν πολλές αποζημιώσεις που δεν έχουν δοθεί και μεγάλα έργα που δεν έχουν γίνει».

Ο Χάρης Δούκας αναφέρθηκε με θερμά λόγια στη βουλευτή Λάρισας του ΠΑΣΟΚ Ευαγγελία Λιακούλη. «Θέλω να ευχαριστήσω την Ευαγγελία Λιακούλη και χαίρομαι γιατί άκουσα τον Παύλο Γερουλάνο να λέει πολύ καλά λόγια για την Ευαγγελία και δεν ζηλεύω. Έχει δίκιο ο Παύλος, όλοι οι βουλευτές είναι εξαιρετικοί».

Ο Χάρης Δούκας ευχαρίστησε επίσης και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, για τον οποίο ανέφερε «είναι αγωνιστής, συνάδελφος πανεπιστημιακός. Δημήτρη, βλέπω έχουν αρχίσει τις επιθέσεις και σε εσένα. Η δύναμή μας είναι ο κόσμος».


«Αποφάσισα να κλείσω στη Λάρισα γιατί πιστεύω βαθιά πως το αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας πρέπει να βασίζεται στον πρωτογενή τομέα… Στον αγρότη και τον κτηνοτρόφο, που ζητούν αξιοπρέπεια. Αλλά και γιατί πιστεύω ότι χρειάζεται να δώσουμε έμφαση στη γη, να ενισχύσουμε τους συνεταιρισμούς, τους οποίους απαξίωσε η Νέα Δημοκρατία», είπε ο Χάρης Δούκας.

Ο Χάρης Δούκας, αναφερόμενος στον πρωτογενή τομέα, τόνισε πως προσπάθησε να αφιερώσει χρόνο και στο debate, ενώ στη συνέχεια είπε με νόημα «δεν πειράζει, στο επόμενο debate, την ερχόμενη εβδομάδα», δείχνοντας πως είναι αισιόδοξος για την παρουσία του στον β’ γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

«Το μήνυμα στις 6 του Οκτώβρη πρέπει να είναι ότι εμείς, ο Γεννηματάς και ο Ανδρέας Παπανδρέου δημιούργησαν το ΕΣΥ για όλους, για φτωχούς και πλούσιους» είπε ο δήμαρχος Αθηναίων.

«Πιστεύουμε ότι η παιδεία και η υγεία είναι δημόσια αγαθά και δωρεάν για όλους ή εμπόρευμα; Αυτά είναι τα διλήμματα για τις 6 του Οκτώβρη» ανέφερε ο κ. Δούκας.

Δούκας: Όσοι μας πρόδωσαν για την καρέκλα, δεν έχουν θέση ανάμεσά μας

Μάλιστα, ο κ. Δούκας τόνισε: «Λένε, ”ξέρεις, αν ψηφίσεις τον Χάρη θα σε πάει στον ΣΥΡΙΖΑ”. Μετά είδαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται και είπαν ”αν ψηφίσεις τον Χάρη θα συριζοποιήσει το ΠΑΣΟΚ”. Όσοι μας πρόδωσαν για την καρέκλα, δεν έχουν θέση ανάμεσά μας. Και όσοι πήγαν Αριστερά και όσοι πήγαν Δεξιά».

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ