Κατρίνης: ”Την Κυριακή οι πολίτες έχουν τη δύναμη να τα αλλάξουν όλα”

«Το Αθηνοκεντρικό Κράτος και ένα σύστημα συμφερόντων δεν ανέχονται να θέτει υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ ένας βουλευτής που εκλέγεται στην επαρχία. Δεν ανέχονται ανθρώπους που δεν τους ελέγχουν, που δεν τους κρατάνε. Ποτέ δεν ήμουν ο εκλεκτός εξωθεσμικών κέντρων, συστημάτων και μηχανισμών. Ό,τι έκανα μέχρι σήμερα, το έκανα με αγώνα, με συνέπεια, με αλήθεια και κοντά στον πολίτη. Με αγώνα και την επόμενη μέρα και κάθε μέρα. Γιατί όπως έλεγε και ο Ανδρέας Παπανδρέου όλα είναι θέμα μόνιμου αγώνα. Και στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη ξέρουμε να δίνουμε αγώνες και να κερδίζουμε. Την Κυριακή δεν θα ψηφίσουν οι δημοσκόποι, θα ψηφίσουν οι δημοκρατικοί πολίτες», τόνισε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης μιλώντας σε πολίτες.

«Η υποψηφιότητα μου συγκέντρωσε 14.000 υπογραφές μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ. Κάνω μαζικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών σε όλη τη χώρα. Μίλησα σε μεγάλες συγκεντρώσεις στην Αθήνα, στον Πύργο, στο Περιστέρι, στην Πάτρα, στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα. Είδατε στο debate, να μιλώ ξεκάθαρα, να έχω θέσεις και προτάσεις, να δίνω απαντήσεις αλλά και να στέλνω σαφή και συγκεκριμένα μηνύματα. Όλοι είδαν ποιος μπορεί να σταθεί πολιτικά, ποιος γνωρίζει τα θέματα, ποιος μιλά αυθεντικά τη γλώσσα του ΠΑΣΟΚ, ποιος σέβεται και τιμά την παράταξη», ανέφερε ο κ. Κατρίνης που παράλληλα έστειλε ένα ακόμα μήνυμα για τις εκλογές της Κυριακής:

«Καλώ τους πολίτες να δώσουν δύναμη σε μια καθαρή φωνή, που τολμά και λέει τα πράγματα με το όνομα τους.

Η δική μου πρόταση είναι η Επιλογή της Ρήξης και της Ελπίδας.

Η ρήξη με ό,τι και όσους κρατούν το ΠΑΣΟΚ καθηλωμένο στα ποσοστά ενός μικρού κόμματος, ενός κόμματος καταγραφής.

Η ρήξη με μια ολιγαρχία που λεηλατεί το εισόδημα των πολιτών και την ίδια τη χώρα.

Και ταυτόχρονα, πέρα από τη ρήξη, υπάρχει και η ελπίδα.

Η ελπίδα για αυτούς που σήμερα σπρώχνονται στο περιθώριο και αδικούνται.

Η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, για μια νέα δημοκρατική και προοδευτική πλειοψηφία, για μια Μεγάλη Παράταξη που θα κυβερνήσει».

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ