Σπηλιωτόπουλος για το “είμαι ο Στέφανος” του Κασσελάκη: “Στην πολιτική είναι επιτυχία όταν γίνεσαι γνωστός με το μικρό σου όνομα”

«Έχουμε δει και τις ανακοινώσεις των υπολοίπων συνυποψηφίων του κ. Κασσελάκη. Όλοι μιλούν στην κάμερα και εκδηλώνουν τις προθέσεις τους, έχοντας από πίσω ένα φόντο. Εδώ είναι σε μια πορεία μέσα στον κόσμο ο κ. Κασσελάκης. Δίνει ένα στίγμα του τρόπου με τον οποίο κινήθηκε, και κινείται ο ίδιος. Όταν λέει “είμαι ο Στέφανος” μιλάει για έναν ΣΥΡΙΖΑ της σύγχρονης Αριστεράς. Είναι ξεκάθαρο το πολιτικό στίγμα» δήλωσε ο σύμβουλος επικοινωνίας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, στην εκπομπή του MEGA.

Συγκεκριμένα, σε μία ανάλυση για το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη με το οποίο έδωσε το «παρών» στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, προέβη το πρωί της Παρασκευής ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Στην παρατήρηση, δε, ότι «μικρά ονόματα ως συνθήματα έχουμε δει σε τηλεοπτικές εκπομπές», ο Άρης Σπηλιωτόπουλος απάντησε ότι «στην πολιτική είναι επιτυχία όταν γίνεσαι γνωστός με το μικρό σου όνομα»

«Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο Ανδρέας, Η Μελίνα μας ήταν η Μελίνα, η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν η Ντόρα και το ευτύχημα για μένα και γι’ αυτό εκλεγόμουν ψηλά ήταν ότι ήμουν ο Άρης» εξήγησε το σκεπτικό του.

Σε νέα ερώτηση αν είναι νωρίς για τον Στέφανο Κασσελάκη να είναι γνωστός μόνο με το μικρό του όνομα, απάντησε «πολύ νωρίς όταν κατεβαίνεις υποψηφίος και σε επιλέγουν 72.0000 συμπολίτες σου, μόνο νωρίς δεν είναι».

«Είναι ο Στέφανος, ο “δικός τους” και τον αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Δεν ειπώθηκαν αιχμές για τον πρώην πρόεδρο περί διαπλοκής. Δεν θα δούμε άλλο βίντεο από τον Στέφανο Κασσελάκη» κατέληξε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ