“Πυρά” Τζάκρη για τις αποφάσεις για τη μετάθεση του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ: “Σήμερα ολοκληρώθηκε μια εκτροπή – Ό,τι και να κάνουν δεν μπορούν να εμποδίσουν το καινούριο να γεννηθεί”

Σφοδρά «πυρά» εξαπέλυσε από το βήμα της ΚΕ η Θεοδώρα Τζάκρη, με «αιχμή» τις αποφάσεις για την αναβολή του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα ολοκληρώθηκε μία εκτροπή. Μία συγκυριακή πλειοψηφια του χθες Όχι μόνο ανέτρεψε τον οδικό χάρτη του συνεδρίου που η ίδια είχε ψηφίσει αλλά σήμερα προανήγγειλε ότι το συνέδριο δεν θα χωράνε όλοι», είπε. «Μετά τις κρυφοφανερές ψηφοφορίες και τηλεφωνικές ψήφους φτάσαμε στο συνέδριο με zoom που θα το χειρίζονται ίδιοι ακριβώς για να βάλω σιγαστήρα στην φωνή του ελληνικού λαού», πρόσθεσε.

Τζάκρη: 87 οι υπογραφές για τον Κασσελάκη, όσοι και αυτοί που τον ανέτρεψαν

Και συνέχισε: «Ό,τι και να κάνουν δεν μπορούν να εμποδίσουν το καινούργιο για να γεννηθεί, ό,τι και να κάνουν δεν μπορούν να εμποδίσουν την κοινωνία να εκλέξει παμψηφεί τον Στέφανο Κασσελάκη πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη Κυριακή. Κατέθεσα λοιπόν σήμερα ενώπιοιν της Επιτροπής τις 87 συμβολικές υπογραφές που στηρίζουν την υποψηφιότητά του Στέφανου Κασσελάκη, 87 όσοι και αυτοί που τον ανέτρεψαν και το πόθεν έσχες του και δηλώνω ότι όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην κάλπη με την πανηγυρική εκλογή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα όσα είπε η κα Τζάκρη αφορούν στο ότι όπως φαίνεται στην πρόταση που θα γίνει για αναβολή κατά μία εβδομάδα του Συνεδρίου, που αποφάσισε νωρίτερα η ΚΕ, θα προβλέπεται ποσόστωση δια ζώσης συμμετοχών και διαδικτυακών, μέσω Zoom. Αυτό που υποστηρίζουν από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι προχωρούν στην κίνηση αυτή δηλαδή τη διεξαγωγή υβριδικού συνεδρίου, επειδή δεν βρίσκεται χώρος κατάλληλος για τόσο κόσμο.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ