Πηγές από το περιβάλλον Κασσελάκη: ”Κανένα εμπόδιο δε θα τον σταματήσει, ό,τι και να σκαρφιστούν οι υποστηρικτές του χθες”

Τις νέες εντάσεις που δημιουργήθηκαν στη νέα συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζουν πηγές από το περιβάλλον του έκπτωτου προέδρου του κόμματος,  Στέφανου Κασσελάκη.

«Ό,τι και να σκαρφιστούν, ό,τι και να μεθοδεύσουν οι υποστηρικτές του χθες, κανένα εμπόδιο δεν θα σταματήσει τον Στέφανο Κασσελάκη», σχολιάζουν πηγές από το περιβάλλον του αναφερόμενες στην παραπομπή του Στέφανου Κασσελάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής.

«Η υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά, επειδή τα μέλη του κόμματος και η κοινωνία διψούν για αλλαγή και ανανέωση. Όσα προσκόμματα και να βάλουν, η επιθυμία για έναν σύγχρονο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο δυνατή», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης απουσίαζε σήμερα από την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και επέλεξε να περάσει το βράδυ του Σαββάτου στο θέατρο, μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ ενώ δεν απάντησε και σε καμία από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ