Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ανδρέας Σπυρόπουλος – ”Η διαδικασία εξελίσσεται απόλυτα ομαλά, καλύτερα από κάθε άλλη φορά”

Ψήφισε λίγο πριν τις 11 το πρωί, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος για τον νέο πρόεδρο του κόμματος, στο πνευματικό κέντρο του δήμου Αθηναίων.

«Οι φίλοι και τα μέλη της παράταξης προσέρχονται μαζικά σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση. Σηματοδοτούν με την συμμετοχή τους ότι το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει ως ο μεγάλος ισχυρός πόλος απέναντι στη Νέα Δημοκρατία, απέναντι στις πολιτικές που εφαρμόζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα τελευταία χρόνια», δήλωσε, μιλώντας στις κάμερες, ο κ. Σπυρόπουλος κατά την έξοδό του από το εκλογικό κέντρο.

Διαβάστε ακόμα: Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Λεπτό προς λεπτό η διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος – Live όλες οι εξελίξεις


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4ojphxsjkvd)

Ανδρέας Σπυρόπουλος: Μετά το τέλος της εκλογικής αναμέτρησης θα είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι και ισχυροί για να αλλάξουμε την Ελλάδα

Παράλληλα, σημείωσε ότι «μετά το τέλος της εκλογικής αναμέτρησης θα είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι και ισχυροί για να αλλάξουμε την Ελλάδα».

Ακόμη, ο κ. Σπυρόπουλος ευχαρίστησε όλα τα μέλη και τα μέλη της παράταξης που βοηθάνε για τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε, επίσης, ότι η διαδικασία εξελίσσεται απόλυτα ομαλά, καλύτερα από κάθε άλλη εκλογική αναμέτρηση.

Ερωτηθείς αν είναι ικανοποιημένοι για την μέχρι στιγμής συμμετοχή του κόσμου, είπε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή και ελπίζουμε ότι μέχρι το τέλος ο κόσμος θα μας εκπλήξει και θα έρθουν ακόμα περισσότεροι να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας».

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ